Kodin remontit Jyväskylässä

Toteutamme kaikki kylpyhuoneremontit, saunaremontit, lattioiden asennukset ja pintaremontit vaivattomina kokonaispaketteina, jotta remontti häiritsisi mahdollisimman vähän arkeanne. Keskitymme kaikessa tekemisessämme lunastamaan palvelulupauksemme: teemme remontistanne hyvän mielen remontin!

Kylpyhuoneremontti Jyväskylä

Sauna- ja kylpyhuoneremontti alkaa suunnittelukäynnillä, jolla saat tarkan hinnan sekä pitävät aikataulut remontistasi. Saat tarkat suunnitelmat uudesta kylpyhuoneestasi, joka on suunniteltu tarkasti toiveidesi mukaan, niin että kaikki toimisivat käytännöllisesti, tyylikästä yleisilmettä unohtamatta.

Lue lisää palvelustamme

Laatoitukset Jyväskylässä

Laatoitetulla pinnalla saat ylellisyyden ja laadun tuntua kotisi käytetyimpiin tiloihin käytännöllisyyttä unohtamatta – laattapinta ei säikähdä pientä kosteutta, eikä oikein asennettu klinkkeri pieniä kolhuja kulutuksenkestoa unohtamatta. Trendikkäillä laatoilla ja mielenkiintoisilla ladonnoilla saadaan aikaan todella näyttäviä ratkaisuja lähes kaikkiin kodin tiloihin.

Lue lisää palvelustamme

Pintaremontit Jyväskylässä

Haluatko uutta ilmettä kotiisi vai haluaisitko myytävään asuntoosi kiinteistösi arvoa nostattavan remontin? Remontoinnin ammattilaisemme suunnittelee yhdessä kanssanne remontin, sekä antaa selkeän tarjouksen ja pitävät aikataulut toteutuksesta. Toteutamme niin lattioiden asennukset kuin täydelliset huoneistoremontitkin.

Lue lisää palvelustamme

Timo Taskinen ja Hilkka Heikkilä, Vaajakoski:

"Kylpyhuoneremontti oli vaivaton ja ylitti odotuksemme"

Vaajakoskella olevan rintamamiestalon sauna- ja kylpyhuonetilat rakennettiin vuonna 1987. Talon nykyiset asukkaat, Timo Taskinen ja Hilkka Heikkilä, olivat kutakuinkin tyytyväisiä kohtalaisessa kunnossa oleviin tiloihin. He päättivät kuitenkin päivittää niitä 18 vuoden asumisen jälkeen.

Aluksi ajatuksena oli uusia kodinhoitohuoneen huonokuntoiset kaapit. Tilan epäkäytännöllisyyden vuoksi suunnitelmat alkoivat suurentua, ja pian ne kattoivat myös saunan ja kylpyhuoneen.

”Aikomuksenamme oli jossain vaiheessa remontoida kylpyhuonetilat. Kun pienet korjaustoimenpiteet tulivat ajankohtaisiksi, ajattelimme, että on parempi uudistaa kerralla kaikki”, tutkimuksen kehittämispäällikkönä toimiva Timo kertoo.

Lue, kuinka remontti kokonaisuudessaan meni!

Teknisesti oikein sekä varmasti määräysten mukaan

Hoidamme remontin teknisen puolen kerralla oikein, varmasti määräysten mukaan – olemmehan pitkän kokemuksen omaavia märkätilarakentamisen ammattilaisia, sekä VTT:n sertifioimia vesieristäjiä. Annamme remonteistamme tarkan raportin kotiinne dokumentoitavaksi – me teemme työt, jotta te voisitte nauttia lopputuloksesta.

Lue lisää syitä, miksi valita Ilmekodit