Kodin pintaremontit

Haluatko uutta ilmettä kotiisi vai haluaisitko myytävään asuntoosi kiinteistösi arvoa nostattavan remontin? Remontoinnin ammattilaisemme suunnittelee yhdessä kanssanne pintaremontin joka parantaa kodin viihtyvyyttä sekä nostaa kotisi arvoa. Annamme selkeän tarjouksen ja pitävät aikataulut toteutuksesta. Toteutamme niin lattioiden asennukset kuin täydelliset huoneistoremontitkin.

Toteutamme myös erikoisosaamistakin vaativat laatoitukset, eteiseen, kodinhoitohuoneeseen, keittiöön – pitkällä kokemuksella ja varmasti kerralla oikein, onhan laatoitus ydinosaamisaluettamme!

Lue lisää laatoituspalvelustamme täältä.

Toteutamme kaikki kodin pintaremontit

Lattia-asennukset
Lattiaremontti on nopea ja vaivaton tapa uudistaa asuntoa ja saada siitä houkuttelevampi sekä miellyttävämpi asua. Lattiamateriaaleissa on vaihtoehtoja jokaisen makuun, ja varmasti löytyy vaihtoehto joka tuntuu hyvältä sinunkin varpaidesi alla.
Teemme kaikkien yleisimpien lattiamateriaalien asennukset, vinyylilattiasta laminaattilattiaan. Poistamme vanhat lattiamateriaalit, muovimatot yms., tasoitamme tarvittaessa lattiat sekä asennamme uuden lattiamateriaalin. Lattia viimeistellään asentamalla asuntoon sopivat jalkalistat.

Sisämaalaukset & muut kodin maalaustyöt
Maalaamalla asuntoon saadaan nopeasti uutta ilmettä, eikä muutokseen kuluva aika päätä huimaa. Teemme maalaustyöt huolella ja nopeasti sekä niin, että lopputulosta kehtaa katsella päivittäin.

Sisäseinien korjaukset ja muutostyöt
Teemme tarvittavat muutostyöt, jotta asuntosi pohjaratkaisusta saadaan juuri sopiva sinun tarpeisiisi. Rakennamme uudet sekä puramme tarpeettomat väliseinät.
Vanhemmistakin asunnoista saadaan valoisampia ja raikkaita, kun tarpeettomat seinät puretaan.

Keittiöasennukset
Saatte kauttamme täyden palvelun keittiöremontit, sisältäen kaikki putki- ja sähkötöistä taloyhtiön vaatimiin valvontaraportteihin.
Yhteistyökumppanimme suunnittelee kanssanne juuri tarpeitanne ja budjettianne vastaavan keittiön, ja me hoidamme koko projektin mahdollisimman vaivattomasti alusta loppuun.

Kalusteasennukset
Asennamme ja välitämme tarvitsemanne kodin kalusteet liukuovikaapistoista vessan & kylpyhuoneen kalusteisiin.

Myyntifiksaukset
Tarjoamme kiinteistönne myyntiarvoa kohottavia myyntifiksauksia, joissa myytävän asunnon pintoja uusitaan kevyesti. Asennamme tarvittaessa uudet lattiat, siistimme ja maalaamme sisäseinät sekä teemme muita pieniä fiksauksia joilla asuntonne houkuttelevuus paranee huomattavasti! Myyntifiksaus sopii mainiosti myös vuokra-asuntoihin, vuokralaisen palkitsemiseksi tai asunnon houkuttelevuuden parantamiseksi.

Joko aloitetaan?

Varaa maksuton suunnittelukäynti!

Pyydä remonttisuunnittelijamme ilmaiselle suunnittelukäynnille oheisella lomakkeella. Suunnittelijamme käy yhdessä kanssanne läpi remontin tarpeenne, ja suunnittelee toiveidesi, tarpeidesi ja budjettisi pohjalta tarkan remonttisuunnitelman sekä antaa pitävän tarjouksen aikataulusta ja hinnasta.

Sisustusremontti ideat ja vinkit, sisustusremontti materiaalit, lattiavalinnat, seinien maalaukset, väliseinien tekeminen, laattalattiat

Täytä lomake varataksesi suunnittelukäynnin

Käsittelemme viestinne luottamuksella, ja olemme teihin pikaisesti yhteydessä.

Lomakkeen lähettäminen on 100% turvallista eikä sido sinua mihinkään.

"*" näyttää pakolliset kentät

Osoite
Hyväksynnät*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.