Kokemuksia ilmekodeista:

Kylpyhuoneremontti oli vaivaton ja ylitti odotuksemme

Timo Taskinen ja Hilkka Heikkilä, Vaajakoski

Vaajakoskella olevan rintamamiestalon sauna- ja kylpyhuonetilat rakennettiin vuonna 1987. Talon nykyiset asukkaat, Timo Taskinen ja Hilkka Heikkilä, olivat kutakuinkin tyytyväisiä kohtalaisessa kunnossa oleviin tiloihin. He päättivät kuitenkin päivittää niitä 18 vuoden asumisen jälkeen.

Aluksi ajatuksena oli uusia kodinhoitohuoneen huonokuntoiset kaapit. Tilan epäkäytännöllisyyden vuoksi suunnitelmat alkoivat suurentua, ja pian ne kattoivat myös saunan ja kylpyhuoneen.

”Aikomuksenamme oli jossain vaiheessa remontoida kylpyhuonetilat. Kun pienet korjaustoimenpiteet tulivat ajankohtaisiksi, ajattelimme, että on parempi uudistaa kerralla kaikki”, tutkimuksen kehittämispäällikkönä toimiva Timo kertoo.

Kilpailukykyinen tarjous vakuutti

Vuoden 2018 alussa Timo ja Hilkka alkoivat miettiä, mikä toimija olisi paras toteuttamaan suunnitellun remontin. He kartoittivat vaihtoehtoja ja pyysivät tarjouksia muutamalta yritykseltä. Ilmekoteja Timo ja Hilkka tulivat ajatelleeksi sattuman kautta.

”Hilkka huomasi kaupungilla auton, jonka teippaukset mainostivat Ilmekoteja. Yritys oli meille ennalta täysin vieras, mutta päädyimme tutkimaan sen tarjontaa netistä. Otimme yhteyttä, ja pian Niklas tulikin jo tarjouskäynnille”, Timo muistelee.

”Niklas kuunteli toiveitamme tarkkaan ja antoi omia ehdotuksiaan. Saimme tarjouksen saman tien, ja se vaikutti heti oikein kilpailukykyiseltä. Olimme laatineet oman arviomme remontin kuluista, ja Ilmekotien tarjous mahtui budjettiimme.”
Timo Taskinen

Kokonaispaketti on asiakkaan kannalta mutkaton

Erityisen tyytyväisiä Timo ja Hilkka olivat siihen, että Ilmekotien tarjoama kokonaispaketti käsitti myös tarvittavat sähkö- ja putkityöt. Näin muita toimijoita ei tarvinnut erikseen kilpailuttaa, ja työvaiheiden aikataulutus ei ollut asukkaiden vastuulla.

”Meillä itsellämme ei ollut kokemusta remonteista eikä oikeastaan aikaakaan syvempään perehtymiseen. Ilmekotien kokonaispaketti oli meille hyvin vaivaton, kun kaikki työ ja materiaalit sisältyivät tarjoukseen.”

Remontti alkoi tilojen purkamisella. Sauna-, kylpyhuone- ja kodinhoitohuonetilat rakennettiin täysin uudelleen, minkä lisäksi talon kaikki vesihanat uudistettiin. Kokonaisuudessaan remontti kesti seitsemän viikkoa.

”Remontti häiritsi meitä hyvin vähän.Remontoitaviin tiloihin on oma sisäänkäynti, joten työmiehet pääsivät kulkemaan omia aikojaan. Suihkutilat olivat pois käytöstä koko remontin ajan, mutta saimmepa syyn käydä uimahallissa entistä useammin”, Timo naurahtaa.

Toiminta oli hämmästyttävän täsmällistä

Timon ja Hilkan mukaan kaikki työvaiheet etenivät hämmästyttävän täsmällisesti, vaikka remontin yhteydessä löytynyt rakenteellinen virhe tuottikin lisätyötä ja pidensi remontin kestoa viikolla. Ilmekodit saa kiitosta myös siitä, että remontti aikataulutettiin täysin asiakkaan tarpeiden mukaan.

”Toivoimme remontin ajoittuvan vuodenvaihteeseen. Remontti aloitettiin sitten marraskuun lopussa ja saatettiin päätökseen tammikuun alussa”, Timo selventää.

”Toiminta oli muutenkin hyvin asiakaslähtöistä ja luottamusta herättävää: meidät pidettiin jatkuvasti ajan tasalla remontin eri vaiheista ja ratkaisuista”, Timo jatkaa.

Kaunis lopputulos tuottaa tyytyväisyyttä

Timo ja Hilkka olivat kylpyhuoneremonttiin niin tyytyväisiä, että he aikoivat järjestää naapureilleen glögitarjoilun uusituissa tiloissa. Kyseinen jäi kuitenkin vain aikomukseksi, mutta Timo on suositellut Ilmekoteja ahkerasti tutuilleen.

”Olemme kauniiseen lopputulokseen todella tyytyväisiä. Kylpyhuoneremontti onnistui yli odotustemme”
Timo Taskinen

Pyydä tarjous remontista

Ota meihin yhteyttä, niin aloitetaan hyvän mielen remontti!