Kokemuksia Ilmekodeista

Lue alla olevista artikkeleista, mitä mieltä asiakkaamme ovat meistä ja vaivattomista remonttipalveluistamme. Lisää kokemuksia voit pyytää ottamalla meihin yhteyttä, ja olet myös sydämellisesti tervetullut paikallisiin remonttinäyttöihimme!

Kokemuksia ilmekodeista:

Kylpyhuoneremontti oli vaivaton ja ylitti odotuksemme

Vaajakoskella olevan rintamamiestalon sauna- ja kylpyhuonetilat rakennettiin vuonna 1987. Talon nykyiset asukkaat, Timo Taskinen ja Hilkka Heikkilä, olivat kutakuinkin tyytyväisiä kohtalaisessa kunnossa oleviin tiloihin. He päättivät kuitenkin päivittää niitä 18 vuoden asumisen jälkeen.

Timo Taskinen ja Hilkka Heikkilä, Vaajakoski

Lue koko artikkeli

Kokemuksia ilmekodeista:

Kodin laatoitukset sujuivat jouhevasti ja saumattomasti

Kosmetologiyrittäjä Seija Puttonen muutti Laukaaseen vuonna 1992. Puttonen asuu vuonna 1999 valmistuneessa kotitalossa miehensä ja koiransa kanssa – lapset ovat jo muuttaneet omilleen. Liki 20 vuotta palvellun talon sisäpinnat kaipasivat remonttia sekä esteettisistä että käytännöllisistä syistä. Ilmekodit toteutti laatoituksen niin, että Puttoset keksivät siitä vain kiitettävää.

Seija Puttonen, Laukaa

Lue koko artikkeli

Kokemuksia ilmekodeista:

Ilmekodit hoiti kylpyhuoneremontin parhaalla mahdollisella tavalla

Jari Ruuska asuu perheensä kanssa vuonna 2003 rakennetussa omakotitalossa Muuramessa. Ruuskat muuttivat taloon kuusi vuotta sitten ja näkivät jo silloin tarvetta kylpyhuoneremontille. Kesällä 2018 Ilmekodit toteutti projektin, joka Ruuskan mukaan oli miellyttävä tarjouksesta loppusiivoukseen.

Jari Ruuska, Muurame

Lue koko artikkeli

Kokemuksia ilmekodeista:

Vaivaton sauna- ja kylpyhuoneremontti täysin sovitun mukaan

Janne Sirkka asuu avovaimonsa kanssa kahdestaan rivitalo-osakkeessa Jyväskylän Jyskässä. Vuonna 1992 valmistuneessa asunnossa oli ennen remonttia täysin alkuperäinen kylppäri, joka vaikutti hyvin huonokuntoiselta. Lue, mitä Janne sanoo heille toteuttamastamme kylpyhuone- ja saunaremontista!

Janne Sirkka, Sievisenmäentie, Jyväskylä

Lue koko artikkeli

Kokemuksia ilmekodeista:

Sauna- ja kylpyhuoneremontin toteutus ja lopputulos olivat ykkösluokkaa

Pekka Järvinen asuu vaimonsa kanssa kaksistaan noin sadan neliön rivitaloasunnossa, johon he muuttivat noin 30 vuotta sitten. Lue, mitä Pekka sanoo heille toteuttamastamme kylpyhuone- ja saunaremontista!

Pekka Järvinen, Mustikkakuja, Jyväskylä

Lue koko artikkeli

Kokemuksia ilmekodeista:

Kylpyhuone­remontistamme jäi todella hyvä mieli – todella ammattimaista ja tiedonkulku erinomaista!

Kunnostimme Niemen perheen kosteusvaurioisen kylpyhuoneen nykyaikaiseksi ja vakuutimme koko perheen siitä, että kylpyhuoneremonttikin voi olla miellyttävä kokemus.

Rami & Laura Niemi, Keljo, Jyväskylä

Lue koko artikkeli

Kokemuksia ilmekodeista:

Tämä remontti meni kokonaisuudessaan todella vaivattomasti!

Toteutimme asiakkaalle kylpyhuoneremontin, jonka hoitamisesta saimme erityiskiitosta: ”En ole ennen törmännyt yhtä asiakaslähtöiseen palveluun remontteja teettäessäni – olin kokoajan kartalla, mitä remontissa tapahtuu ja asiat selostettiin niin että ne varmasti ymmärsin.”

Sini Lehtinen & Mikko Salminen, Palokka, Jyväskylä

Lue koko artikkeli

Haluatko nähdä käytännössä,miksi
meihin ollaan tyytyväisiä?

Ota yhteyttä, niin pääset näkemään käytännössä kuinka remontti
kanssamme sujuu – ja miksi siis meihin ollaan niin tyytväisiä!