Kylpyhuone­remontti Jyväskylä

Haluamme näyttää, että kylpyhuoneremontti voi olla vaivaton & mukava kokemus

Kylpyhuone on kovalla kosteusrasituksella oleva märkätila, joten sitä uudistaessa on otettava huomioon nykyaikaisten vedeneristeiden lisäksi rakennusmääräykset, jotka asettavat reunaehdot kylpyhuoneen uudistamiselle.

Kylpyhuoneremontti on kokonaisuudessaan yksi kodin suurimpia remontteja, mutta ammattilaistemme avustuksella projekti voi silti olla sujuvaa ja kokemus remontista miellyttävä – meillä mm. sähkö- ja putkityöt sisältyvät aina kokonaisurakkaan, ellei toisin sovita.

Olemme erikoistuneet juuri sauna- & kylpyhuoneremontteihin ja kehitelleet toimintatapamme niin, että remontista saadaan, lopputuloksesta tinkimättä, sujuva ja asiakkaan kannalta aidosti vaivaton.

Teemme kylpyhuoneremontit Jyväskylästä koko Keski-Suomen alueelle. Pyydä meiltä tarjous tai kutsu meidät suunnittelemaan kanssanne!

Kylpyhuoneremontin suunnittelu

Kylpyhuoneremontti alkaa suunnittelulla

Autamme jo suunnitteluvaiheessa saamaan remontin ratkaisut varmasti käytännöllisiksi, viihtyisiksi ja pitkäikäisiksi.

Kylpyhuoneremontti alkaa suunnittelukäynnillä, jolla saat tarkan hinnan sekä pitävät aikataulut remontistasi. Uusi kylpyhuoneesi on suunniteltu tarkasti toiveidesi ja budjettisi mukaan, niin että kaikki toimivat käytännöllisesti, tyylikästä yleisilmettä unohtamatta.

Kylpyhuoneremontteihimme kuuluu maksuton 3D-suunnitelma toteutettavasta kylpyhuoneesta, josta pääsette näkemään helposti, miltä uusi kylpyhuoneenne tulee näyttämään!

Varaa maksuton suunnittelu

Kampanja käynnissä – laatat kaupan päälle!

Hyödynnä kampanjaetu ja säästä kylpyhuoneremontissa.

Tutustu kampanjaan

Miksi valita Ilmekodit kylpyhuoneremontin toteuttajaksi?

Pidämme sinut ajan tasalla
Viestimme selkeästi ja ymmärrettävästi remontin vaiheista ja työn edistymisestä heti remontin suunnitteluvaiheesta lähtien – varmistamme, että asiakkaanamme tiedät aina, missä remontin suhteen mennään.

Teemme rakennusteknisesti oikein
Hoidamme remontin teknisen puolen kerralla oikein, varmasti määräysten mukaan – olemme pitkän kokemuksen omaavia märkätilarakentamisen ammattilaisia, sekä VTT:n sertifioimia vedeneristäjiä.

Dokumentoimme työvaiheet
Annamme kylpyhuoneremonteistamme tarkan raportin kotiinne tai taloyhtiöönne dokumentoitavaksi. Näin tarvittaessa remontoinnin aikaisiin ratkaisuihin on jatkossa helppo palata.

Me tykkäämme tehdä töitä
Asentajamme ovat kokeneita remontoinnin kovan luokan ammattilaisia, joilla on työntekoon asenne kohdallaan.

Annamme remontille kokonaishinnan ja pitävän aikataulun
Annamme aina tarkan, pitävän hinnan sekä aikataulun remontille. Oletuksena kylpyhuoneremonttimme pitävät aina sisällään sekä putki- että sähkötyöt, ellei muuta ole sovittu. Tiedät siis tarkkaan, mitä remontista maksat.

Tarjoamme edullisen rahoituksen
Tarjoamme halutessanne rahoituksen koko kylpyhuoneremontille.

Teemme kirjalliset sopimukset
Teemme aina kirjalliset sopimukset ja käymme ne kanssanne läpi niin, ettei mikään jää epäselväksi. Emme lisäile pieniä pränttejä vaan teemme kaiken mahdollisimman läpi-näkyväksi ja reiluksi.

Hoidamme viestinnän ja ilmoitukset
Teemme tarvittavat viranomaisilmoitukset, jotta remontti sujuisi mahdollisimman vaivattomasti. Hoidamme viestinnän taloyhtiölle ja valvojalle puolestanne.

Saatte kotitalousvähennystodistuksen
Annamme kotitalousvähennystodistuksen työstämme ja neuvomme miten saatte jopa 50% vähennyksen remontin työn osuudesta.

Annamme 3 vuoden asennustakuun
Tiedämme tekevämme työmme kunnolla, joten uskallamme luvata rakennusalan yleisistä ehdoista poiketen työllemme kolmen vuoden asennustakuun joka kattaa kaikki asennusvirheistä johtuvat vauriot.

Vesieristeellämme 10 vuoden takuu
Käyttämämme laadukkaan vesieristeen materiaalitakuu on jopa 10 vuotta.

Annamme tyytyväisyystakuun
Laitamme loppulaskun remontista vasta kun remontti on hyväksytysti suoritettu loppuun.

Timo Taskinen ja Hilkka Heikkilä, Vaajakoski:

"Kylpyhuoneremontti oli vaivaton ja ylitti odotuksemme"

Vaajakoskella olevan rintamamiestalon sauna- ja kylpyhuonetilat rakennettiin vuonna 1987. Talon nykyiset asukkaat, Timo Taskinen ja Hilkka Heikkilä, olivat kutakuinkin tyytyväisiä kohtalaisessa kunnossa oleviin tiloihin. He päättivät kuitenkin päivittää niitä 18 vuoden asumisen jälkeen.

Aluksi ajatuksena oli uusia kodinhoitohuoneen huonokuntoiset kaapit. Tilan epäkäytännöllisyyden vuoksi suunnitelmat alkoivat suurentua, ja pian ne kattoivat myös saunan ja kylpyhuoneen.

”Aikomuksenamme oli jossain vaiheessa remontoida kylpyhuonetilat. Kun pienet korjaustoimenpiteet tulivat ajankohtaisiksi, ajattelimme, että on parempi uudistaa kerralla kaikki”, tutkimuksen kehittämispäällikkönä toimiva Timo kertoo.

Lue, kuinka remontti kokonaisuudessaan meni!

Arvostelut

Ilmekodit Oy
5.0
powered by Facebook
Hannu Karhu
Hannu Karhu
2022-09-10T18:34:41+0000
Kahteen eri asuntoon tilattu Ilmekodeilta sauna-, kylpyhuone- ja kodinhoitohuoneremontit. Joustavaa, ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua ja työnjälki ja -laatu on ollut ensiluokkaista!Selkeät tarjoukset aina saatu ja meidän toivomukset ja... mahdolliset remontin aikaiset nopeatkin mielenmuutokset esimerkiksi käytettäviin materiaaleihin onnistuneet sujuvasti ja alkuperäisissä aikatauluissa pysyen.Meillä rempat pian jatkuu ja mukava tunne, kun ei tarvitse kahta kertaa miettiä, että keneltä toteutus tilataan.read more
Satu Sillanpää
Satu Sillanpää
2022-02-23T07:18:22+0000
Meillä teetettiin uusi lattia keittiöön ja olohuoneeseen. Yhteydenpito oli sujuvaa. Työ valmistui reilusti etuajassa ja jälki oli erinomaista. Kommunikointi kaiken kaikkiaan oli helppoa. Puhuttiin samaa kieltä ja toiveet ymmärrettiin. Iso suositus... Ilmekodeille!read more
Mikko Luukas
Mikko Luukas
2021-12-08T16:39:26+0000
Kylppäri- ja saunaremontti sujui mutkattomasti. Palvelu oli hyvää ja kaikki kaikki hommat tehtiin sovitusti. Toiveitamme otettiin huomioon remontin eri vaiheissa. Saimme myös hyviä ideoita ja vaihtoehtoja miten eri vaiheita kannatti toteuttaa.... Tarjous oli selkeä. Työn eteneminen dokumentoitiin ja saimme lopuksi raportin remontin eri vaiheista, esim. vesieristykset selkeästi kuvattuna. Kyllä nyt kelpaa saunoa uudessa saunassa!read more
Sirta Soininen
Sirta Soininen
2021-11-21T08:33:47+0000
Nopeaa, luotettavaa ja laadukasta jälkeä (keittiön välitilan laatoitus)! Yhteydenpito oli helppoa ja jälki oli laadukasta. Hintakaan ei päätä huimannut. Voin lämpimästi suositella kaikille! 👍
Sirpa Yksjärvi
Sirpa Yksjärvi
2021-10-14T15:38:39+0000
Kylppäri- ja saunaremontti sujui aikataulussa ja ammattilaisen ottein. Asiointi oli helppoa ja sujuvaa koko prosessin ajan ja lopputulos toiveiden mukainen. Iso suositus siis ☺️
Pekka Aaltonen
Pekka Aaltonen
2020-11-24T11:21:28+0000
Todella ammattimaista tekemistä ja ystävällistä asiointia. Pitivät koko ajan ajan tasalla miten remontti eteni ja saimme kuvia etenemisestä. Sovimme kiinteän hinnan koko palvelusta, sisältäen kaikki palvelut (myös sähkö ja LVI). Erittäin helppo... remontti ja kustannukset sekä sovittu aikataulu pitivät. Vahva suositus tästä yrityksestä!read more
Jaana Kovala
Jaana Kovala
2019-07-12T11:59:54+0000
Meidän kylppäriremontti sujui loistavasti; aikataulut pitivät ja työ oli kaikin puolin laadukasta. Lopputulos oli parempi kuin osasimme odottaakaan. Suosittelemme Ilmekoteja!
Sari Ruuska
Sari Ruuska
2018-10-25T14:47:21+0000
Kylpyhuoneremontti ja kodinhoitohuoneen lattian laatoitus sujui sovitusti. Työnjälkeen olemme myös todella tyytyväisiä.
Virpi Saastamoinen
Virpi Saastamoinen
2018-03-15T05:34:58+0000
Saatiin aivan upea uusi kylpyhuone ja sauna! Remontti sujui ajallaan, tiedotus meidän ja tekijöiden välillä toimi hyvin ja ennenkaikkea jälki oli erinomaista!
Next Reviews

Kylpyhuoneremontin hinta

Kylpyhuoneremontin hinta määräytyy kylpyhuoneen koon, rakennusteknisten ratkaisuiden ja toiveidenne mukaan. Suunnittelemme jokaisen kylpyhuoneen yksilöllisesti toiveidenne ja budjettinne mukaan. Tarkan ja pitävän urakkahinnan saatte siis pyytämällä asiantuntijamme käymään – laskemme tarjouksen kylpyhuoneremontin toteutukselle veloituksetta!

 

Kylpyhuoneen huolto

Vanhentuneelle, mutta teknisesti toimivalle kylpyhuoneelle suosittelemme Nanopinnoitus- & tehopuhdistus -palveluamme.

Teemme kylpyhuoneen huoltotoimenpiteinä myös silikonisaumojen vaihtoja. Lue lisää silikonisaumojen uudistamisesta täältä.

Tavoitteena hyvän mielen remontti

Toteutamme kaikki kylpyhuoneremontit, saunaremontit, lattioiden asennukset ja muut huoneistoremontit mahdollisimman vaivattomina kokonaisuuksina, jotta remontti häiritsisi mahdollisimman vähän arkeanne.

Viestimme selkeästi ja ymmärrettävästi heti remontin suunnitteluvaiheesta alkaen, ja tiedätte jatkuvasti missä mennään remontin suhteen – mikäli siis näin haluatte. Miltä tuntuisikaan kodin remontti, jossa kaikki onnistuisivat kerralla ja joka menisi kokonaisuudessaan vaivattomasti – sekä olisit koko ajan kartalla remontin edistymisestä.

Varaa maksuton kylpyhuonesuunnittelu

Joko aloitetaan?

Varaa maksuton suunnittelukäynti!

Pyydä remonttisuunnittelijamme ilmaiselle suunnittelukäynnille oheisella lomakkeella. Suunnittelijamme käy yhdessä kanssanne läpi remontin tarpeenne, ja suunnittelee toiveidesi, tarpeidesi ja budjettisi pohjalta tarkan remonttisuunnitelman, ja antaa pitävän tarjouksen aikataulusta ja hinnasta kylpyhuoneremonttisi toteutuksesta.

Kylpyhuoneremontti ideat ja vinkit, kylpyhuoneremontti materiaalit, saunan ideat, kylpyhuoneen materiaalimallit, kylpyhuoneen laattamallit, kylpyhuoneremontti Jyväskylä

Täytä lomake varataksesi suunnittelukäynnin

Käsittelemme viestinne luottamuksella, ja olemme teihin pikaisesti yhteydessä.

Lomakkeen lähettäminen on 100% turvallista eikä sido sinua mihinkään.

"*" näyttää pakolliset kentät

Osoite
Hyväksynnät*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.