Kylpyhuone­remontti Jyväskylä

Haluamme näyttää, että kylpyhuoneremontti voi olla vaivaton & mukava kokemus

Kylpyhuone on kovalla kosteusrasituksella oleva märkätila, joten sitä uudistaessa on otettava huomioon nykyaikaisten vedeneristeiden lisäksi rakennusmääräykset, jotka asettavat reunaehdot kylpyhuoneen uudistamiselle.

Kylpyhuoneremontti on kokonaisuudessaan yksi kodin suurimpia remontteja, mutta ammattilaistemme avustuksella projekti voi silti olla sujuvaa ja kokemus remontista miellyttävä – meillä mm. sähkö- ja putkityöt sisältyvät aina kokonaisurakkaan, ellei toisin sovita.

Olemme erikoistuneet juuri sauna- & kylpyhuoneremontteihin ja kehitelleet toimintatapamme niin, että remontista saadaan, lopputuloksesta tinkimättä, sujuva ja asiakkaan kannalta aidosti vaivaton.

Teemme kylpyhuoneremontit Jyväskylästä koko Keski-Suomen alueelle. Pyydä meiltä tarjous tai kutsu meidät suunnittelemaan kanssanne!

Kylpyhuoneremontin suunnittelu

Kylpyhuoneremontti alkaa suunnittelulla

Autamme jo suunnitteluvaiheessa saamaan remontin ratkaisut varmasti käytännöllisiksi, viihtyisiksi ja pitkäikäisiksi.

Kylpyhuoneremontti alkaa suunnittelukäynnillä, jolla saat tarkan hinnan sekä pitävät aikataulut remontistasi. Uusi kylpyhuoneesi on suunniteltu tarkasti toiveidesi ja budjettisi mukaan, niin että kaikki toimivat käytännöllisesti, tyylikästä yleisilmettä unohtamatta.

Kylpyhuoneremontteihimme kuuluu maksuton 3D-suunnitelma toteutettavasta kylpyhuoneesta, josta pääsette näkemään helposti, miltä uusi kylpyhuoneenne tulee näyttämään!

Varaa maksuton suunnittelu

Miksi valita Ilmekodit kylpyhuoneremontin toteuttajaksi?

Pidämme sinut ajan tasalla
Viestimme selkeästi ja ymmärrettävästi remontin vaiheista ja työn edistymisestä heti remontin suunnitteluvaiheesta lähtien – varmistamme, että asiakkaanamme tiedät aina, missä remontin suhteen mennään.

Teemme rakennusteknisesti oikein
Hoidamme remontin teknisen puolen kerralla oikein, varmasti määräysten mukaan – olemme pitkän kokemuksen omaavia märkätilarakentamisen ammattilaisia, sekä VTT:n sertifioimia vedeneristäjiä.

Dokumentoimme työvaiheet
Annamme kylpyhuoneremonteistamme tarkan raportin kotiinne tai taloyhtiöönne dokumentoitavaksi. Näin tarvittaessa remontoinnin aikaisiin ratkaisuihin on jatkossa helppo palata.

Me tykkäämme tehdä töitä
Asentajamme ovat kokeneita remontoinnin kovan luokan ammattilaisia, joilla on työntekoon asenne kohdallaan.

Annamme remontille kokonaishinnan ja pitävän aikataulun
Annamme aina tarkan, pitävän hinnan sekä aikataulun remontille. Oletuksena kylpyhuoneremonttimme pitävät aina sisällään sekä putki- että sähkötyöt, ellei muuta ole sovittu. Tiedät siis tarkkaan, mitä remontista maksat.

Tarjoamme edullisen rahoituksen
Tarjoamme halutessanne rahoituksen koko kylpyhuoneremontille.

Teemme kirjalliset sopimukset
Teemme aina kirjalliset sopimukset ja käymme ne kanssanne läpi niin, ettei mikään jää epäselväksi. Emme lisäile pieniä pränttejä vaan teemme kaiken mahdollisimman läpi-näkyväksi ja reiluksi.

Hoidamme viestinnän ja ilmoitukset
Teemme tarvittavat viranomaisilmoitukset, jotta remontti sujuisi mahdollisimman vaivattomasti. Hoidamme viestinnän taloyhtiölle ja valvojalle puolestanne.

Saatte kotitalousvähennystodistuksen
Annamme kotitalousvähennystodistuksen työstämme ja neuvomme miten saatte jopa 50% vähennyksen remontin työn osuudesta.

Annamme 3 vuoden asennustakuun
Tiedämme tekevämme työmme kunnolla, joten uskallamme luvata rakennusalan yleisistä ehdoista poiketen työllemme kolmen vuoden asennustakuun joka kattaa kaikki asennusvirheistä johtuvat vauriot.

Vesieristeellämme 10 vuoden takuu
Käyttämämme laadukkaan vesieristeen materiaalitakuu on jopa 10 vuotta.

Annamme tyytyväisyystakuun
Laitamme loppulaskun remontista vasta kun remontti on hyväksytysti suoritettu loppuun.

Timo Taskinen ja Hilkka Heikkilä, Vaajakoski:

"Kylpyhuoneremontti oli vaivaton ja ylitti odotuksemme"

Vaajakoskella olevan rintamamiestalon sauna- ja kylpyhuonetilat rakennettiin vuonna 1987. Talon nykyiset asukkaat, Timo Taskinen ja Hilkka Heikkilä, olivat kutakuinkin tyytyväisiä kohtalaisessa kunnossa oleviin tiloihin. He päättivät kuitenkin päivittää niitä 18 vuoden asumisen jälkeen.

Aluksi ajatuksena oli uusia kodinhoitohuoneen huonokuntoiset kaapit. Tilan epäkäytännöllisyyden vuoksi suunnitelmat alkoivat suurentua, ja pian ne kattoivat myös saunan ja kylpyhuoneen.

”Aikomuksenamme oli jossain vaiheessa remontoida kylpyhuonetilat. Kun pienet korjaustoimenpiteet tulivat ajankohtaisiksi, ajattelimme, että on parempi uudistaa kerralla kaikki”, tutkimuksen kehittämispäällikkönä toimiva Timo kertoo.

Lue, kuinka remontti kokonaisuudessaan meni!

Arvostelut

Kylpyhuoneremontin hinta

Kylpyhuoneremontin hinta määräytyy kylpyhuoneen koon, rakennusteknisten ratkaisuiden ja toiveidenne mukaan. Suunnittelemme jokaisen kylpyhuoneen yksilöllisesti toiveidenne ja budjettinne mukaan. Tarkan ja pitävän urakkahinnan saatte siis pyytämällä asiantuntijamme käymään – laskemme tarjouksen kylpyhuoneremontin toteutukselle veloituksetta!

 

Kylpyhuoneen huolto

Vanhentuneelle, mutta teknisesti toimivalle kylpyhuoneelle suosittelemme Nanopinnoitus- & tehopuhdistus -palveluamme.

Teemme kylpyhuoneen huoltotoimenpiteinä myös silikonisaumojen vaihtoja. Lue lisää silikonisaumojen uudistamisesta täältä.

Tavoitteena hyvän mielen remontti

Toteutamme kaikki kylpyhuoneremontit, saunaremontit, lattioiden asennukset ja muut huoneistoremontit mahdollisimman vaivattomina kokonaisuuksina, jotta remontti häiritsisi mahdollisimman vähän arkeanne.

Viestimme selkeästi ja ymmärrettävästi heti remontin suunnitteluvaiheesta alkaen, ja tiedätte jatkuvasti missä mennään remontin suhteen – mikäli siis näin haluatte. Miltä tuntuisikaan kodin remontti, jossa kaikki onnistuisivat kerralla ja joka menisi kokonaisuudessaan vaivattomasti – sekä olisit koko ajan kartalla remontin edistymisestä.

Varaa maksuton kylpyhuonesuunnittelu

Joko aloitetaan?

Varaa maksuton suunnittelukäynti!

Pyydä remonttisuunnittelijamme ilmaiselle suunnittelukäynnille oheisella lomakkeella. Suunnittelijamme käy yhdessä kanssanne läpi remontin tarpeenne, ja suunnittelee toiveidesi, tarpeidesi ja budjettisi pohjalta tarkan remonttisuunnitelman, ja antaa pitävän tarjouksen aikataulusta ja hinnasta kylpyhuoneremonttisi toteutuksesta.

Kylpyhuoneremontti ideat ja vinkit, kylpyhuoneremontti materiaalit, saunan ideat, kylpyhuoneen materiaalimallit, kylpyhuoneen laattamallit, kylpyhuoneremontti Jyväskylä

Täytä lomake varataksesi suunnittelukäynnin

Käsittelemme viestinne luottamuksella, ja olemme teihin pikaisesti yhteydessä.

Lomakkeen lähettäminen on 100% turvallista eikä sido sinua mihinkään.

"*" näyttää pakolliset kentät

Osoite
Hyväksynnät*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.