Laatoitukset Jyväskylässä

Laatoitetulla pinnalla saat ylellisyyden ja laadun tuntua kotisi käytetyimpiin tiloihin käytännöllisyyttä unohtamatta – laattapinta ei säikähdä pientä kosteutta, eikä oikein asennettu klinkkeri pieniä kolhuja kulutuksenkestoa unohtamatta. Trendikkäillä laatoilla ja mielenkiintoisilla ladonnoilla saadaan aikaan todella näyttäviä ratkaisuja lähes kaikkiin kodin tiloihin. Meiltä löytyy erikoisosaaminen ja tarttuva innostus vaativiinkin laatoituksiin.

Ilmekodin laatoituspalvelut

Eteisen laatoitukset
Eteisen laatoitus vapauttaa jatkuvalta stressiltä sisään tullessa, sillä laatta ei pientä kosteutta pelkää ja se on todella helppo pitää puhtaana kuraisten kenkien jäliltä.

Keittiön laattalattiat
Tyylikäs laattalattia antaa keittiöön käytännöllisyyden lisäksi ryhdikkään ilmeen, ja kotikäyttöön soveltuvista laatoista löytyy varmasti jokaiseen makuun sopiva vaihtoehto.

Keittiön välitilat
Laatoitetut keittiön välitilat pitävät pintansa kestävyytensä ja käytännöllisyytensä ansiota – eikä tietenkään siksi, että oikealla laattavalinnalla sekä ladonnalla saadaan välitilasta tehtyä koko keittiön varmaa Wau-ilmiötä aiheuttava keskipiste.

Kodinhoitohuoneen laattalattiat
Laattalattia vesieristyksineen tuo huolettomuutta kodinhoitohuoneen käyttöön arjen keskellä. Lattialämmityksellä laattalattia saadaan tuntumaan miellyttävältä, ja näin helpotetaan arjen pyörittämistä.

Muut kodin laatoitustyöt
Nykyään laattapintaa käytetään kasvavin määrin mitä mielikuvituksellisimmissa paikoissa, ja palammekin innosta päästä toteuttamaan kaikki erikoisimmatkin laatoituskohteet!

Kuinka paljon laatoitus maksaa?

Laatoituksen hinta määräytyy laatoitettavan kohteen pinta-alan, käytettävän ladonnan sekä käytettävien laattojen mukaan. Saatte tarkan hinnan laatoituskohteellenne pyytämällä maksuttoman tarjouksen.

Pyydä tarjous laatoituksista

Miksi valita Ilmekodit?

Ehkä siksi, että teemme remontit rakennusteknisesti varmasti oikein ja lopputuloksesta tinkimättä, jotta voimme ylpeydellä sanoa tehneemme jokaisen toteuttamamme työn niin uudis- kuin saneerauskohteeseenkin – tai jokin muu monista järkisyistä.

Lue lisää syitä valita Ilmekodit

Joko aloitetaan?

Kutsu laatoituksen asiantuntija käymään!

Pyydä asiantuntijamme ilmaiselle suunnittelukäynnille oheisella lomakkeella. Suunnittelijamme käy yhdessä kanssanne läpi laatoituskohteenne, ja suunnittelee toiveidesi, tarpeidesi ja budjettisi pohjalta tarkan suunnitelman, ja antaa pitävän tarjouksen aikataulusta sekä remontista aiheutuvista kustannuksista.

Laatoitusideat ja -vinkit, laattamallit, lattiavalinnat, seinien maalaukset, väliseinien tekeminen, laattalattiat

Täytä lomake varataksesi suunnittelukäynnin

Käsittelemme viestinne luottamuksella, ja olemme teihin pikaisesti yhteydessä.

Lomakkeen lähettäminen on 100% turvallista eikä sido sinua mihinkään.

"*" näyttää pakolliset kentät

Osoite
Hyväksynnät*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.