Kokemuksia ilmekodeista:

Kylpyhuone­remontistamme jäi todella hyvä mieli – todella ammattimaista ja tiedonkulku erinomaista!

Rami & Laura Niemi, Keljo, Jyväskylä

Kunnostimme Niemen lapsiperheen kosteusvaurioisen kylpyhuoneen nykyaikaiseksi ja vakuutimme koko perheen siitä, että kylpyhuoneremonttikin voi olla miellyttävä kokemus. Niemen perheelle kylpyhuoneremontti tuli ajankohtaiseksi, kun 1984 rakennetun kerrostaloasunnon rakenteista paljastui kosteusvaurio asunnon myyntivaiheessa – jo toteutumassa olleet kaupat tuli perua, ja lähteä kiireesti etsimään toteuttajaa kylpyhuoneremontille.

Pienen taustatyön jälkeen remontin toteuttajaksi Niemet löysivät 6 potentiaalista urakoitsijaa, joista kolmelta pyydettiin tarjous. Tarjouksen pyytämisen jälkeen urakoitsijat tulivat katsomaan kohdetta, mutta asiasta viestintä ei muiden urakoitsijoiden kohdalla miellyttänyt: ”Urakoitsijat eivät osanneet sanoa tarkkaa summaa, ja vastaukset olivat todella epämääräisiä” sanoo Laura Niemi lähes tuohtuneeseen sävyyn.

Ilmekodit vakuuttivat heti asiantuntemuksellaan ja kyvyllään kuunnella asiakasta, sekä ottaa asiakkaan toiveet oikeasti huomioon. ”Ilmekotien remonttiasiantuntija käytti oikeasti aikaa toiveidemme selvittämiseen, ja kertoi älyttömän hyvin perustellen ratkaisut mitä kylpyhuoneeseemme tulisi tehdä. Hän antoi suoraan perustellun hinnan, ja kävi kaikki läpi yksityiskohtaisesti niin että varmasti ei jäänyt epäselväksi mitä hinta sisältää ja miten toimitaan.” jatkaa Laura. ”Remonttiasiantuntijan asenne oli todella hyvin kohdillaan, ja hän antoi todella hyviä ideoita millä kylpyhuoneestamme saisi vieläkin toimivamman”

”Tottakai tuntui riskiltä ottaa remontti nuorelta yritykseltä, mutta Ilmekotien remonttiasiantuntija sai meidät todella vakuuttuneiksi, kun hän kertoi todella reilusti ja avoimesti kaikki remonttiin liittyvät asiat. Hän sai meidät vakuuttuneiksi siitä, että Ilmekodit hoitaa hommat hyvin – ja hitto että hoitikin hyvin!”
– Laura Niemi

Remonttiasiantuntijamme ehdotuksesta asuntoon vedettiin uudet putket valmiiksi, jottei mahdollisesti tulevassa linjasaneerauksessa jouduta avaamaan rakenteita uudelleen.

Remontti ei liikoja Niemien arjessa näkynyt, työmaa pysyi siistinä ja koko remontin ajan pidettiin huoli että muu asunto pysyy siistinä ja asuttavana. Remontin etenemisestä tiedotettiin niin, että asiakas oli koko ajan ajan tasalla mitä remontissa tapahtuu. ”Erityiskiitosta täytyy antaa siitä, miten remontin aikana viestittiin!” kommentoi Laura remontin aikaisesta viestinnästä.

Ymmärrän, että monesti on kiire eikä kännykällä ehtisi roikkua, mutta yhteyshenkilömme vastasi joka kerta iloisesti kyselyihimme, vaikka kysymys oli miten pienistä asioista tahansa.

Niemet arvostivat sitä, että koko remontti hoidettiin Ilmekotien toimesta, ilman että heidän tarvitsi etsiä urakoitsijoita sähkö- ja putkitöihin. Putki- ja sähkötöihin käyttämämme yhteistyökumppanit saivat myös oman osansa kiitoksesta Lauran puolelta: ”Niin ja täytyy vielä lisätä, se putkarikin oli tosi kiva!”.

”Voimme todellakin suositella Ilmekoteja, ja olemmekin jo suositelleet! Kylpyhuoneremontistamme jäi todella hyvä mieli – todella ammattimaista ja tiedonkulku oli erinomaista!” – Laura ja Rami Niemi

Varaa ilmainen remonttisuunnittelu

Ota meihin yhteyttä, niin aloitetaan hyvän mielen remontti!