Varaa maksuton kylpyhuoneremontin suunnittelukäynti!

Varaa maksuton kylpyhuoneremontin suunnittelukäynti, jossa kartoitamme remontoinnin tarpeen ja suunnittelemme siihen kanssanne sopivimmat toteutustavat sekä materiaalit.

Siirry varaamaan klikkaamalla tästä

Mitä suunnittelukäynnillä tapahtuu?

  • Kartoitamme remontin tarpeen – tarvittaessa neuvomme kylpyhuoneen huollossa ja fiksaamisessa, mikäli tila ei teknisesti vielä remonttia kaipaa, sillä aina remontti ei ole oikea ratkaisu.
  • Suunnittelemme toiveidesi sekä budjettisi mukaan remontoitavan tilan tilaratkaisut
  • Suunnittelemme yhdessä kylpyhuoneen pintamateriaalit
  • Annamme selkeän tarjouksen ja pitävät aikataulut remontin mahdollisesta toteutuksesta

Suunnittelukäynnillä autamme siis saamaan tietoa siitä, kuinka kotiunelmasi saataisiin tehtyä kerralla varmasti oikein sekä vallitsevien rakennusmääräysten mukaan.

Remonttisuunnittelu ei sido sinua mihinkään. Toivomme toki pääsevämme toteuttamaan yhdessä suunnittelemamme remontin varmasti kerralla oikein, aikataulussa pysyen. 🙂

Ps. Kylpyhuoneremontteihimme kuuluu maksuton 3D-suunnitelma toteutettavasta kylpyhuoneesta, josta pääsette näkemään helposti, miltä uusi kylpyhuoneenne tulee näyttämään!

 


Voit varata suunnittelukäynnin myös soittamalla suoraan:

Niklas Puhakka

044 273 3991

 

Täytä lomake varataksesi

Täytö tietosi alla olevaan lomakkeeseen, niin otamme teihin mahdollisimman nopeasti yhteyttä, ja sovimme aikataulusta milloin voimme tulla käymään ja katsomaan kylpyhuonettanne.

Ps. Lähetämme sähköpostiinne lisää tietoja, miten käynnistä saadaan mahdollisimman sujuva.

"*" näyttää pakolliset kentät

Osoite
Hyväksynnät*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Lomakkeen lähettäminen on 100% turvallista emmekä luovuta tietojasi kolmansille osapuolille.

Ulla H.
Ulla H.
29. Syyskuu, 2022.
Päätin lopulta täydellisen remontin sijaan tilata 20 v vanhalle kylppärille lisäaikaa. Ilmekodit teki laattojen pesun, kunnosti saumat, laittoi nanopinnoitteen ja kiinnitti listat. Kylppärin ilme kirkastui huomattavasti ja se on nyt helpompi pitää puhtaana. Vesi on myös helpompi poistaa lastalla eikä laattoihin ole tullut kalkkitahroja. Voin suositella Ilmekoteja. Palvelu oli hyvää ja kaikki sujui ajallaan sovitusti.
Hannu Karhu
Hannu Karhu
10. Syyskuu, 2022.
Kahteen eri asuntoon tilattu Ilmekodeilta sauna-, kylpyhuone- ja kodinhoitohuoneremontit. Joustavaa, ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua ja työnjälki ja -laatu on ollut ensiluokkaista! Selkeät tarjoukset aina saatu ja meidän toivomukset ja mahdolliset remontin aikaiset nopeatkin mielenmuutokset esimerkiksi käytettäviin materiaaleihin onnistuneet sujuvasti ja alkuperäisissä aikatauluissa pysyen. Meillä rempat pian jatkuu ja mukava tunne, kun ei tarvitse kahta kertaa miettiä, että keneltä toteutus tilataan.
Sirpa Koppeli
Sirpa Koppeli
1. Syyskuu, 2022.
20 v vanha rivitalosaunamme sai uuden ja raikkaan ilmeen Ilmekodit firman toimesta. Suunnittelu onnistui hyvällä yhteistyöllä. Kirjallisesta tarjouksesta oli helppo vielä tarkistaa, että kaikki sovittu oli oikein kirjattu. Remontin kuluessa esille tulleisiin kysymyksiin sai nopeasti vastauksen tekstiviestinä/sähköpostina. Aikataulun toteutumista viivytti vain pukuhuoneen kaappien ovien odottelu. Työn jälki on todella siistiä. Nyt saamme nauttia uudistetusta saunastamme! Lämmin kiitos Ilmekodit! Suosittelen!
Mika Häkkinen
Mika Häkkinen
20. Toukokuu, 2022.
Kylpyhuoneen allaskaapin ja vesikalusteiden vaihto sujui teiltä moitteettomasti! Oma ajatus oli aluksi yrittää korjata vanhaa, mutta teidän kanssa asiaa pohtiessa päädyttiin uusimaan kalusteet ja lopputulos on loistava. Yhteydenpito sujui, hommat tuli tehtyä sovitussa ajassa ja hinnastakin päästiin hyvin sopuun. Voin suositella lämpimästi, myös pienempiinkin remontteihin.
Kari Ylioja
Kari Ylioja
30. Maaliskuu, 2022.
Uusittiin sauna ja kylpyhuone. Budgetti ja aikataulu pitivät hyvin ja suunnitelmien hienosäätö onnistui helposti projektin aikana.
Hennariikka Alhovuori
Hennariikka Alhovuori
30. Maaliskuu, 2022.
Olemme vuosien varrella tehneet useamman remontin Ilmekodin kanssa, sillä heidän kanssaan homma sujuu. :) Heidän väki on tavoitettavissa ja tekeminen joustavaa. Mahdolliset aikataulumuutokset hyväksyttyihin ja infottiin hyvissä ajoin. Kaikin puolin ihan kympin suoritus! Suosittelen lämpimästi kaikille!
Elina Saari
Elina Saari
24. Maaliskuu, 2022.
Suuret kiitokset teille isosta työstä! Olihan siinä projektia, kun alun perin suunniteltu pelkkä kylppäri- ja saunaremppa laajeni koko asunnon kauttaaltaan kattavaksi remontiksi. Olemme todella tyytyväisiä; erittäin hyvää työtä olette kaikin puolin tehneet ja yhteydenpito on toiminut mutkattomasti! Teitä voi kyllä hyvällä omallatunnolla suositella muillekin remontoijille. Elina ja Henri
Sari Koivu
Sari Koivu
12. Tammikuu, 2022.
Teetimme ennen joulua sauna/kylpyhuoneremontin + lattiat myös kodinhoitohuoneeseen ja wc-tiloihin. Tarjouspyyntöön vastattiin nopeasti ja kartoituskäynnillä osattiin ottaa kaikki tarpeellinen huomioon. Työ tehtiin aikataulun mukaisesti ja jälki on erinomaista! Ei voi kuin suositella!