Onnea arvontaan!

Olet nyt mukana kiukaan arvonnassa. Olemme teihin yhteydessä, ja kerromme miten arvonta edistyy.

Miksi valita ilmekodit?

Viestimme selkeästi ja ymmärrettävästi remontin vaiheista ja työn edistymisesta heti remontin suunnitteluvaiheesta lähtien – varmistamme, että asiakkaanamme tiedät aina missä remontin suhteen mennään.

Hoidamme remontin teknisen puolen kerralla oikein, varmasti määräysten mukaan – olemmehan pitkän kokemuksen omaavia märkätilarakentamisen ammattilaisia, sekä VTT:n sertifioimia vedeneristäjiä.

Annamme kylpyhuoneremontti ja saunaremontti-palveluistamme tarkan raportin kotiinne dokumentoitavaksi – me teemme työt, jotta te voisitte nauttia lopputuloksesta.

Asentajamme ovat kokeneita remontoinnin kovan luokan ammattilaisia, joilla on asenne työntekoon kohdallaan.

Sauna- ja kylpyhuoneremontti alkaa suunnittelukäynnillä, jossa ammattitaitoinen kylpyhuonesuunnittelija auttaa suunnittelemaan kylpyhuoneremontin materiaalivalinnoissa ja teknisissä ratkaisuissa niin, että lopputulos on varmasti silmiä hivelevä, ja toteutus mahdollisimman kustannustehokas sekä asukkaalle vaivaton.

Mittaamme kosteuden jo suunnitteluvaiheessa, jolloin saat tietää rakenteissa olevista mahdollisista kosteusvaurioista mahdollisimman ajoissa.

Annamme aina tarkan, pitävän hinnan sekä aikataulun. Tiedotamme työstämme ja hinnoittelustamme täysin läpinäkyvästi, ja pidämme sinut ajantasalla koko remontin ajan.

Tarjoamme halutessanne rahoituksen koko kylpyhuoneremontille.

Teemme aina kirjalliset sopimukset, ja käymme sopimukset yhdessä läpi niin, ettei mikään jää epäselväksi.

Teemme tarvittavat viranomaisilmoitukset, jotta remontti sujuisi mahdollisimman vaivattomasti.

Annamme kotitalousvähennystodistuksen työn osuudesta, ja neuvomme miten saatte jopa 50% vähennyksen remontin työn osuudesta.

Varaa rohkeasti maksuton remonttisuunnittelu!

Ostaessanne kylpyhuoneremontin, saunaremontin tai huoneistoremontin ennen arvontaa, hyvitämme palkinnon arvon teille mikäli onni osuu kohdalle. Varaa siis rohkeasti maksuton remonttisuunnittelu joko alla olevasta napista tai soittamalla: 044 273 3991

Varaa maksuton remonttisuunnttelu