Kokemuksia ilmekodeista:

Ilmekodit hoiti kylpyhuoneremontin parhaalla mahdollisella tavalla

Jari Ruuska, Muurame

Jari Ruuska asuu perheensä kanssa vuonna 2003 rakennetussa omakotitalossa Muuramessa. Ruuskat muuttivat taloon kuusi vuotta sitten ja näkivät jo silloin tarvetta kylpyhuoneremontille. Kesällä 2018 Ilmekodit toteutti projektin, joka Ruuskan mukaan oli miellyttävä tarjouksesta loppusiivoukseen.

– Ennen muuttoa nykyiseen kotitaloomme remontoimme sen sisäpinnat kylpyhuonetiloja lukuun ottamatta. Mitään varsinaista vikaa ei ollut, mutta esteettisistä syistä halusimme remontoida nekin, Ruuska avaa lähtötilannetta.

Ajatus kylpyhuoneremontista hautui mielessä ensin muutaman vuoden. Asian tultua ajankohtaiseksi Ruuskat selvittivät eri vaihtoehtoja ja pyysivät muutamia tarjouksia. Ilmekoteihin Ruuska otti yhteyttä saatuaan vinkin vaimon työkaverilta.

Remonttia tehtiin asukkaita kunnioittaen

Ilmekotien suunnittelukäynti oli Ruuskan mieleen, sillä arviossa pyrittiin todella ottamaan huomioon kaikki asiakkaan tarpeet. Palvelu oli asiakaslähtöistä ja joustavaa myös varsinaisen remontin aikana.

– Halusimme tehdä osan remonttitöistä itse. Tämä onnistui mutkattomasti, ja se huomioitiin urakkahinnassa. Lisäksi kylpyhuoneremontti saatiin sovittua toivomallemme ajankohdalle: olimme osan ajasta kesälomareissulla ja pois jaloista, Ruuska kiittää.

”Kun olimme kotona, remonttia tehtiin meitä kunnioittaen: aamuisin ei häiritty metelillä, ja iltaisin kaikki jätettiin siistiin kuntoon. Yhteydenpito oli toimivaa, ja meidät pidettiin ajan tasalla kaikissa kylpyhuoneremontin vaiheissa.”– Jari Ruuska

Ammattimaisuus ja luotettavuus tekivät vaikutuksen

Työn jäljestä tarkan Ruuskan mukaan Ilmekotien hinta-laatusuhde vaikutti ylivertaiselta jo tarjousvaiheessa. Prosessin edetessä se kuitenkin vain parani, kun viimeisetkin pilkunviilaukset laitettiin asiakkaan haluamalle tolalle.

– Kaiken kaikkiaan Ilmekodit hoiti kylpyhuoneremonttimme ja kodinhoitohuoneemme laatoituksen parhaalla mahdollisella tavalla. Päällimmäisenä mieleen jäikin koko remonttiporukan ammattimaisuus ja luotettavuus, Ruuska päättää.

 


Pyydä meiltä tarjous, niin voit itsekin todeta miksi meihin ollaan niin tyytyväisiä.

Pyydä maksuton tarjous

Ota meihin yhteyttä, niin aloitetaan hyvän mielen remontti!