Kokemuksia ilmekodeista:

Sauna- ja kylpyhuoneremontin toteutus ja lopputulos olivat ykkösluokkaa

Pekka Järvinen, Mustikkakuja, Jyväskylä

Pekka Järvinen asuu vaimonsa kanssa kaksistaan noin sadan neliön rivitaloasunnossa, johon he muuttivat noin 30 vuotta sitten. Pariskunnan lapset ovat nyttemmin jo muuttaneet maailmalle ja ruuhkavuosien jälkeen Järviset ovat huomanneet pitkäikäisen kotinsa remonttitarpeet.


”Olemme viihtyneet tässä asunnossa jo pitkän aikaa. Kun remontteja ei oltu vuosiin tehty, sauna- ja suihkutilat alkoivat omiin silmiin näyttää vanhanaikasilta. Likaa oli pinttynyt vanhan suihkukaapin seiniin eivätkä kylpytilat enää muutenkaan näyttäneet kivalta. Suoraan sanottuna tilat olivat vanhat ja rumat”, Pekka Järvinen kertoo sauna- ja kylpyhuoneremontin taustoista.

Ilmekodit oli Järviselle tuttu yritys jo entuudestaan, koska olimme remontoineet aikaisemmin kaksikerroksisen rivitaloasunnon alakerran lattian.

”Kilpailutimme sauna- ja kylpyhuoneremonttia varten useita urakkafirmoja ja tutustuimme kaikkiin tarjouksen tehneisiin. Ilmekodin pojat vaikuttivat erittäin luotettavilta nuorilta miehiltä, joten päätimme ottaa remontin heiltä. Jo aikaisemmin tehdyn lattiaremontin myötä he olivat osoittautuneet hyvin luotettaviksi. Tulimme heidän kanssaan hyvin juttuun”, Järvinen arvioi.

”Suunnittelukäynnillä istuimme samaan pöytään ja kävimme läpi tarpeet, toiveet ja vaihtoehdot. Ammattilaiset kertoivat omat ehdotuksensa ja ajatuksemme menivät yksiin. Itse olimme alustavasti suunnitelleet, että saunan ja pesuhuoneen seinät pidetään samoilla paikoilla kuin ennenkin, mutta seinäpinnat ja tilat remontoidaan ilmeeltään moderneiksi. Tällä suunnitelmalla lähdettiin sitten valitsemaan materiaaleja”, Järvinen kertoo remontin suunnittelusta.

”Kävimme sauna- ja kylpyhuoneosastolla tutustumassa käytettävissä oleviin materiaaleihin ja tarvikkeisiin. Ilmekotien ammattilaiset olivat paikalla kertomassa asiantuntevasti laatoista, hanoista ja suihkukaapeista, mikä helpotti omaa valintaamme”, hän kertoo.

Ammattimaisesti toteutettu remontti sovitussa aikataulussa

”Remonttimiehet eristivät asuintilat asianmukaisesti muoviseinillä, jotta lattioiden piikkauksesta aiheutuva pöly ei leviä muualle asuntoon. Poistuimme isoimpien purkutöiden ajaksi muualle ja annoimme miesten tehdä remonttia rauhassa. Sauna- ja kylpyhuoneremontista ei ollut meille missään vaiheessa kohtuutonta haittaa vaikka suurimman osan ajasta vietimme asunnossamme. Koko remonttiin, piikkaamisesta viimeistelyyn meni noin kolmisen viikkoa”, Järvinen kertoo remontin etenemisestä.

”Yhteydenpito ja remontin kulusta tiedottaminen sujui helposti, kun oltiin samassa huushollissa ja juotiin kahvia yhdessä saman pöydän ääressä”, Järvinen naurahtaa.

”Olimme heti hyvin sujuneen remontin valmistuttua tyytyväisiä lopputulokseen, joka oli ykkösluokkaa”, Pekka Järvinen kiittelee.

”Saunan käyttö on moninkertaistunut ja kylppäriä on kaikin puolin kivempi käyttää, kuin valoisuutta tuli lisää. Suihkukaappi, kaapistot ja kaikki pinnat ovat täysin uusia – muuta vanhaa ei jäänyt kuin pesukone”, Järvinen kertoo.

”Voisin suositella Ilmekotien palveluja heille, jotka tarvitsevat ammattitaitoisia tekijöitä asunnon sisäremontille. Itse asiassa olenkin jo päässyt suosittelemaan Ilmekoteja tuttavalle”, Järvinen kertoo.

Olen todella tyytyväinen tehtyyn sauna- ja kylpyhuoneremonttiin ja arvostan sitä, että Ilmekotien miehet tekivät kummankin heiltä tilatun homman sovitussa aikataulussa. Se, että aikataulut ja puheet pitävät, on mielestäni hyvä piirre tekijöissä
– Pekka Järvinen

Pekka Järvinen luottaa ammattitaitoomme siinä määrin, että yhteistyömme jatkuu lattiaremontin sekä sauna- ja kylpyhuoneremontin jälkeen uuden urakan merkeissä.

”Tapaamme Ilmekotien miesten kanssa myöhemmin tänään, kun alamme suunnitella yläkertaan tehtävää pintaremonttia”, Järvinen kertoo hyvin tyytyväisen oloisena.


Pyydä meiltä tarjous, niin voit itsekin todeta miksi meihin ollaan niin tyytyväisiä.

Pyydä maksuton tarjous

Ota meihin yhteyttä, niin aloitetaan hyvän mielen remontti!