Kokemuksia ilmekodeista:

Vaivaton sauna- ja kylpyhuoneremontti täysin sovitun mukaan

Janne Sirkka, Sievisenmäentie, Jyväskylä

Janne Sirkka asuu avovaimonsa kanssa kahdestaan rivitalo-osakkeessa Jyväskylän Jyskässä. Vuonna 1992 valmistuneessa asunnossa oli ennen remonttia täysin alkuperäinen kylppäri, joka vaikutti hyvin huonokuntoiselta.

”Muutimme asuntoon kuusi vuotta sitten ja siitä lähtien irvistävät kylpyhuoneen lattialaatat natisivat aina enemmän. 1990-luvun alun laatoilla varustetun kylpyhuoneen ulkonäkö oli kieltämättä karu ja pikkaisen arvelutti, että mitähän sieltä heiluvien laattojen alta löytyy. Onneksi kosteus ei vielä ollut päässyt laattojen alle”, Sirkka sanoo.

Ilmekodit ei ollut Janne Sirkalle ennestään tuttu tekijä. Hän löysi Ilmekodit etsiessään netistä Jyvässeudun pieniä firmoja remontin kilpailutusta varten.

”Neljä urakoitsijaa kävi jättämässä tarjouksen ja päädyimme valitsemaan Ilmekodit, koska heillä oli hinta kohdillaan ja kanssamme keskusteluja käynyt Niklas vaikutti miellyttävältä ja asiantuntevalta. Lisäksi halusimme tukea nuorta paikallista firmaa”, itsekin remonttitöitä tehnyt Janne Sirkka summaa urakoitsijan valinnan perusteita.

Vaivaton remontti pysyi aikataulussa ja budjetissa

”Koko homma oli helppoa ja vaivatonta. Kävimme porukalla laattaliikkeessä, jossa itse valitsimme asennettavat laatat. Ilmekodit teki tavaratilaukset ja aloittivat asennushommat”, Sirkka sanoo.

Täydellinen kylpyhuone- ja saunaremontti sähkö- ja putkitöineen tehtiin lokakuussa 2017. Remonttiin sisältyi kaikki katosta lattiaan; lattian valut ja vesieristykset, laatoitukset, saunan panelointi, lauteiden asennus sekä valaistuksen toteutus.

Remontin aikatauluksi sovittiin kolmisen viikkoa. Janne Sirkka ja hänen avovaimonsa olivat remontin ajan evakossa, koska samaan aikaan remontoitiin asunnon keittiötä.

”Remontti oli meidän kannaltamme hyvin vaivatonta ja kaikki meni ihan loistavasti! Periaatteessa kaikki työ tehtiin niin siististi, että oltaisiin voitu asua remontin kanssa saman katon alla”, hän sanoo ja jatkaa:

”Remonttiin meni kolmisen viikkoa. Työ valmistui itseasiassa pikkuisen aikaisemmin, kuin mitä siihen oli aikataulutettu.”

”Ilmekotien palvelu oli loistavaa. Sen lisäksi, että urakkahinta ja aikataulu pitivät, itse henkilöt olivat mukavia ja pitivät ajan tasalla, missä vaiheessa urakka milloinkin oli. Itselleni oli tärkeintä, että urakoitsijan lupaukset pitivät kaikin puolin. Annettuun urakkahintaan ei tullut mitään ylimääräistä ja aikataulu piti”, Janne Sirkka sanoo.

”Sauna- ja kylpyhuoneremontin lopputulos on hyvä. Huomaa, että se on ammattitaidolla tehty, kun valut ja vesieristykset meni nappiin ja laatoitusjälki on ensiluokkaista. Minulla ei ole mitään moitittavaa”, Sirkka kertoo tyytyväisenä.

”Haluan lähettää kiitokset Ilmekodin miehille. Sauna- ja kylpyhuoneremontti oli meille todella miellyttävä kokemus. Kaikki tapahtui vaivattoman näköisesti ja paikat olivat siistit rempan jälkeen”– Janne Sirkka

”Remontoitu siisti sauna on ollut ahkerassa käytössä. Ero entiseen on valtava, kun muistaa vuoden 1992 narisevat lattialaatat”, hän arvioi ja lisää:

”Voisin ihan täysin suositella Ilmekoteja muillekin tämän kokemuksen perusteella. Olemme avovaimoni Virpin kanssa miettineet, että otetaan yhteyttä Ilmekoteihin siinä vaiheessa, kun asunnon pintaremontti, esimerkiksi makuuhuoneen katon osalta on ajankohtaista.”

 


Pyydä meiltä tarjous, niin voit itsekin todeta miksi meihin ollaan niin tyytyväisiä.

Pyydä maksuton tarjous

Ota meihin yhteyttä, niin aloitetaan hyvän mielen remontti!