Kokemuksia ilmekodeista:

Kodin laatoitukset sujuivat jouhevasti ja saumattomasti

Seija Puttonen, Laukaa

Kosmetologiyrittäjä Seija Puttonen muutti Laukaaseen vuonna 1992. Puttonen asuu vuonna 1999 valmistuneessa kotitalossa miehensä ja koiransa kanssa – lapset ovat jo muuttaneet omilleen. Liki 20 vuotta palvellun talon sisäpinnat kaipasivat remonttia sekä esteettisistä että käytännöllisistä syistä. Ilmekodit toteutti laatoituksen niin, että Puttoset keksivät siitä vain kiitettävää.

– 90-luvulla värimaailma oli niin eri, että tilojen pinnat eivät enää olleet mieleemme. Kun vielä keittiön laatat alkoivat irtoilla, remonttiin oli pakko ryhtyä, Puttonen kertoo lähtötilanteesta.

Ilmekodit toteutti Puttosten kotitaloon kaksi erillistä remonttia. Syksyllä 2017 kohteena olivat kylpyhuoneen, saunan ja kodinhoitohuoneen lattiat; kesällä 2018 lattiaremontti tehtiin keittiöön, WC-tiloihin ja eteiseen.

Asiakaslähtöistä palvelua ja toimivaa yhteydenpitoa

– Meillä kävi useiden yritysten edustajia tekemässä arvionsa. Ilmekotien tarjous oli mielestämme kaikkein realistisin. He todella kuuntelivat asiakasta tyrkyttämisen sijaan, Puttonen muistelee.

Remontin aikataulu saatiin sovittua niin, että asiakkaan aikataulut otettiin huomioon. Kesälomareissultaan palanneet Puttoset pääsivätkin ihastelemaan valmistuneen remontin tuloksia.

”Ilmekodit pysyi lupaamassaan aikataulussa. Kaikki meni jouhevasti ja saumattomasti, vaikka olimme varautuneet yllätyksiinkin. Yhteydenpito oli todella toimivaa, ja kaikki kysymykset ja ehdotukset käytiin aina läpi”– Seija Puttonen.

Remontin tavoitteet toteutuivat hyvin

Ilmekotien pyrkimyksenä on tarjota kokonaisvaltaista palvelua niin, että asiakkaan ei tarvitse ostaa remontin eri vaiheita useilta eri yrityksiltä. Ilmekodit hoitaa muun muassa remontin vaatimat sähkö- ja putkityöt, minkä ansiosta asiakkaille ei esimerkiksi lähetetä useita erillisiä laskuja.

– Kaiken kaikkiaan paketti pysyi hyvin kasassa, ja remonttimme tavoitteet toteutuivat hyvin. Jos tarvetta remontille vielä joskus tulee, otamme kyllä Ilmekoteihin yhteyttä, Puttonen hymyilee.

 


Pyydä meiltä tarjous, niin voit itsekin todeta miksi meihin ollaan niin tyytyväisiä.

Pyydä maksuton tarjous

Ota meihin yhteyttä, niin aloitetaan hyvän mielen remontti!