Kylpyhuoneremonttiin laatat kaupan päälle 30.6. saakka!

KESÄKAMPANJA: Pyydä tarjous kylpyhuoneremontista nyt ja säästä – tarjoamme 8.6.–30.6. tarjouksen pyytäneille kylpyhuoneremontin varanneille laatat kaupan päälle. (Arvo 700 €)

Saisimmeko suunnitella kylpyhuoneenne?

Suunnittelemme kylpyhuoneremontin maksutta ja annamme pitävät aikataulut sekä tarjouksen.
Jätä meille yhteydenotto oheisella lomakkeella! Suunnittelemme toiveiden sekä budjetin pohjalta remontin tilaratkaisut, materiaalit sekä annamme Avaimet käteen -tarjouksen toteutuksesta.
Lue lisää hyvän mielen kylpyhuoneremonteistamme klikkaamalla tästä.

Tarjoamme 8.6.–30.6. välillä kylpyhuoneremontista tarjouksen pyytäneille laatat kaupan päälle:

Hyvitämme kampanjan osuuden loppulaskusta jopa 700 euroon asti!

Jätä yhteydenotto meille oheisella lomakkeella tai soita suoraan 020 730 7710.


Laattakampanjan alennus koskee kaikkia 8.6.–30.6.2018 välillä pyydettyjä tarjouksia joiden kokonaiskustannus ylittää 9900 euroa. Kampanjaetua ei voida yhdistää muihin tarjouksiin.

Jätä yhteydenotto ja hyödynnä etusi

Kesäkampanja on päättynyt – siirry sivustomme etusivulle tarkastamaan ajankohtainen kampanja tai ota yhteyttä niin räätälöidään teille oma kampanja!

 

Ole huoletta, tarjouksen pyytäminen ei sido sinua mihinkään.  Käsittelemme tietojasi huolella, emmekä luovuta niitä ulkopuolisille. Rekisteriseloste

Ulla H.
Ulla H.
29. Syyskuu, 2022.
Päätin lopulta täydellisen remontin sijaan tilata 20 v vanhalle kylppärille lisäaikaa. Ilmekodit teki laattojen pesun, kunnosti saumat, laittoi nanopinnoitteen ja kiinnitti listat. Kylppärin ilme kirkastui huomattavasti ja se on nyt helpompi pitää puhtaana. Vesi on myös helpompi poistaa lastalla eikä laattoihin ole tullut kalkkitahroja. Voin suositella Ilmekoteja. Palvelu oli hyvää ja kaikki sujui ajallaan sovitusti.
Hannu Karhu
Hannu Karhu
10. Syyskuu, 2022.
Kahteen eri asuntoon tilattu Ilmekodeilta sauna-, kylpyhuone- ja kodinhoitohuoneremontit. Joustavaa, ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua ja työnjälki ja -laatu on ollut ensiluokkaista! Selkeät tarjoukset aina saatu ja meidän toivomukset ja mahdolliset remontin aikaiset nopeatkin mielenmuutokset esimerkiksi käytettäviin materiaaleihin onnistuneet sujuvasti ja alkuperäisissä aikatauluissa pysyen. Meillä rempat pian jatkuu ja mukava tunne, kun ei tarvitse kahta kertaa miettiä, että keneltä toteutus tilataan.
Sirpa Koppeli
Sirpa Koppeli
1. Syyskuu, 2022.
20 v vanha rivitalosaunamme sai uuden ja raikkaan ilmeen Ilmekodit firman toimesta. Suunnittelu onnistui hyvällä yhteistyöllä. Kirjallisesta tarjouksesta oli helppo vielä tarkistaa, että kaikki sovittu oli oikein kirjattu. Remontin kuluessa esille tulleisiin kysymyksiin sai nopeasti vastauksen tekstiviestinä/sähköpostina. Aikataulun toteutumista viivytti vain pukuhuoneen kaappien ovien odottelu. Työn jälki on todella siistiä. Nyt saamme nauttia uudistetusta saunastamme! Lämmin kiitos Ilmekodit! Suosittelen!
Mika Häkkinen
Mika Häkkinen
20. Toukokuu, 2022.
Kylpyhuoneen allaskaapin ja vesikalusteiden vaihto sujui teiltä moitteettomasti! Oma ajatus oli aluksi yrittää korjata vanhaa, mutta teidän kanssa asiaa pohtiessa päädyttiin uusimaan kalusteet ja lopputulos on loistava. Yhteydenpito sujui, hommat tuli tehtyä sovitussa ajassa ja hinnastakin päästiin hyvin sopuun. Voin suositella lämpimästi, myös pienempiinkin remontteihin.
Kari Ylioja
Kari Ylioja
30. Maaliskuu, 2022.
Uusittiin sauna ja kylpyhuone. Budgetti ja aikataulu pitivät hyvin ja suunnitelmien hienosäätö onnistui helposti projektin aikana.
Hennariikka Alhovuori
Hennariikka Alhovuori
30. Maaliskuu, 2022.
Olemme vuosien varrella tehneet useamman remontin Ilmekodin kanssa, sillä heidän kanssaan homma sujuu. :) Heidän väki on tavoitettavissa ja tekeminen joustavaa. Mahdolliset aikataulumuutokset hyväksyttyihin ja infottiin hyvissä ajoin. Kaikin puolin ihan kympin suoritus! Suosittelen lämpimästi kaikille!
Elina Saari
Elina Saari
24. Maaliskuu, 2022.
Suuret kiitokset teille isosta työstä! Olihan siinä projektia, kun alun perin suunniteltu pelkkä kylppäri- ja saunaremppa laajeni koko asunnon kauttaaltaan kattavaksi remontiksi. Olemme todella tyytyväisiä; erittäin hyvää työtä olette kaikin puolin tehneet ja yhteydenpito on toiminut mutkattomasti! Teitä voi kyllä hyvällä omallatunnolla suositella muillekin remontoijille. Elina ja Henri
Sari Koivu
Sari Koivu
12. Tammikuu, 2022.
Teetimme ennen joulua sauna/kylpyhuoneremontin + lattiat myös kodinhoitohuoneeseen ja wc-tiloihin. Tarjouspyyntöön vastattiin nopeasti ja kartoituskäynnillä osattiin ottaa kaikki tarpeellinen huomioon. Työ tehtiin aikataulun mukaisesti ja jälki on erinomaista! Ei voi kuin suositella!