Kylpyhuone­remontti Jyväskylä

Sauna- ja kylpyhuoneremontti alkaa suunnittelukäynnillä, jolla saat tarkan hinnan sekä pitävät aikataulut remontistasi. Uusi kylpyhuoneesi on suunniteltu tarkasti toiveidesi ja budjettisi mukaan, niin että kaikki toimivat käytännöllisesti, tyylikästä yleisilmettä unohtamatta. Teemme kylpyhuoneremontit Jyväskylästä koko Keski-Suomen alueelle. Pyydä meiltä tarjous tai kutsu meidät suunnittelemaan kanssanne!

Kari Ylioja
Kari Ylioja
30. Maaliskuu, 2022.
Vahvistettu
Uusittiin sauna ja kylpyhuone. Budgetti ja aikataulu pitivät hyvin ja suunnitelmien hienosäätö onnistui helposti projektin aikana.
Hennariikka Alhovuori
Hennariikka Alhovuori
30. Maaliskuu, 2022.
Vahvistettu
Olemme vuosien varrella tehneet useamman remontin Ilmekodin kanssa, sillä heidän kanssaan homma sujuu. 🙂 Heidän väki on tavoitettavissa ja tekeminen joustavaa. Mahdolliset aikataulumuutokset hyväksyttyihin ja infottiin hyvissä ajoin. Kaikin puolin ihan kympin suoritus! Suosittelen lämpimästi kaikille!
Elina Saari
Elina Saari
24. Maaliskuu, 2022.
Vahvistettu
Suuret kiitokset teille isosta työstä! Olihan siinä projektia, kun alun perin suunniteltu pelkkä kylppäri- ja saunaremppa laajeni koko asunnon kauttaaltaan kattavaksi remontiksi. Olemme todella tyytyväisiä; erittäin hyvää työtä olette kaikin puolin tehneet ja yhteydenpito on toiminut mutkattomasti! Teitä voi kyllä hyvällä omallatunnolla suositella muillekin remontoijille. Elina ja Henri
Sari Koivu
Sari Koivu
12. Tammikuu, 2022.
Vahvistettu
Teetimme ennen joulua sauna/kylpyhuoneremontin + lattiat myös kodinhoitohuoneeseen ja wc-tiloihin. Tarjouspyyntöön vastattiin nopeasti ja kartoituskäynnillä osattiin ottaa kaikki tarpeellinen huomioon. Työ tehtiin aikataulun mukaisesti ja jälki on erinomaista! Ei voi kuin suositella!
Katri Viikki
Katri Viikki
1. Marraskuu, 2021.
Vahvistettu
Tarjouspyyntöön vastattiin nopeasti ja asuntoni silikonisaumojen uusiminen tapahtui ammattitaidolla sekä sovitussa aikataulussa. Vahva suostua tälle yritykselle 😊👍
Tuija Kujanpää
Tuija Kujanpää
1. Marraskuu, 2021.
Vahvistettu
Hyvä palvelu ja yhteydenpito urakan alusta loppuun. Remontti valmistui hieman etuajassa. Jälki todella siistiä.
jari ruuska
jari ruuska
16. Syyskuu, 2021.
Vahvistettu
Ilmekotien myyntikäynti sujui hienosti, sillä arviossa pyrittiin todella ottamaan huomioon kaikki meidän tarpeet. Palvelu oli asiakaslähtöistä ja joustavaa myös varsinaisen remontin aikana. Halusimme tehdä osan remonttitöistä itse. Tämä onnistui mutkattomasti, ja se huomioitiin urakkahinnassa. Lisäksi remontti saatiin sovittua toivomallemme ajankohdalle: olimme osan ajasta kesälomareissulla ja pois jaloista. Kun olimme kotona, remonttia tehtiin meitä kunnioittaen: aamuisin ei häiritty metelillä, ja iltaisin kaikki jätettiin siistiin kuntoon. Yhteydenpito oli toimivaa ja meidät pidettiin ajan tasalla kaikissa remontin vaiheissa. Ilmekotien hinta-laatusuhde vaikutti ylivertaiselta jo tarjousvaiheessa. Prosessin edetessä se kuitenkin vain parani, kun viimeisetkin pilkunviilaukset laitettiin meidän haluamalle tolalle. Kaiken kaikkiaan Ilmekodit hoiti remontin parhaalla mahdollisella tavalla. Päällimmäisenä mieleen jäikin koko remonttiporukan ammattimaisuus ja luotettavuus. Vielä useamman vuoden jälkeenkin olemme tyytyväisiä lopputulokseen ja työn laatuun. Erittäin vahva suositus tälle !!!
Petra Sievinen (petrasi)
Petra Sievinen (petrasi)
12. Syyskuu, 2021.
Vahvistettu
Ilmekodit päivittivät meidän saunan ja kylpyhuone-/kodinhoitotilan tälle vuosikymmenelle. Yhteydenpito oli sujuvaa ja erittäin ystävällistä. Kun keskustelimme eri vaihtoehdoista, tuntui koko ajan, että tekijät olivat meidän puolella, eivätkä he yrittäneetkään myydä enemmän ja kasvattaa budjettia, vaikka olisivatkin sen helposti voineet tehdä, kun meillä ei ollut kokemusta vastaavista remonteista. Olemme erittäin tyytyväisiä Niklaksen ja muiden työhön, ja voimme lämpimästi suositella heitä muillekin.
Tiina Kantala
Tiina Kantala
9. Syyskuu, 2021.
Vahvistettu
Ilmekodit Oy teki meille -82 valmistuneeseen rivitalon saunaan ja kylpyhuoneeseen perusteellisen remontin. Sovittuhinta sisälsi sähkö- ja putkityöt 👍.Yhteydenpito sujui hyvin ja kaikkiin kysymyksiini sain ystävällisen vastauksen. Työnjälki erinomaista. Voin suositella tätä porukkaa remontintekoon.
Ari Kauppinen
Ari Kauppinen
9. Syyskuu, 2021.
Vahvistettu
Suosittelemme Ilmekoti Oy:tä kylpyhuone / sauna remontin tekijäksi! Kylpyhuone ja sauna on tärkeä osa asumisviihtyvyyttä. Kylpyhuoneen- ja saunanremontti on myös tärkeä investointi, jotta asunnon arvo säilyy. Kyselimme rakennusalan ammattilaisilta ketä suosittelevat kylpyhuone- ja saunaremontin tekijäksi. Useampi henkilö suositteli Ilmekodit Oy:tä. Ilmekodit Oy toteutti kaikki asiat ammattitaidolla, myös taloyhtiön lupa-asiat ja huolehtivat taloyhtiön asettaman tarkastajan käynnit oikea-aikaisesti. Olemme erittäin tyytyväisiä Ilmekodit Oy:n ammattitaitoon ja hyvään palveluun! Sirpa ja Ari Kauppinen, Ainolanranta Jyväskylä.

Miksi valita Ilmekodit kylpyhuoneremontin toteuttajaksi?

Pidämme sinut ajan tasalla
Viestimme selkeästi ja ymmärrettävästi remontin vaiheista ja työn edistymisestä heti remontin suunnitteluvaiheesta lähtien – varmistamme, että asiakkaanamme tiedät aina, missä remontin suhteen mennään.

Teemme rakennusteknisesti oikein
Hoidamme remontin teknisen puolen kerralla oikein, varmasti määräysten mukaan – olemme pitkän kokemuksen omaavia märkätilarakentamisen ammattilaisia, sekä VTT:n sertifioimia vedeneristäjiä.

Dokumentoimme työvaiheet
Annamme kylpyhuoneremonteistamme tarkan raportin kotiinne tai taloyhtiöönne dokumentoitavaksi. Näin tarvittaessa remontoinnin aikaisiin ratkaisuihin on jatkossa helppo palata.

Me tykkäämme tehdä töitä
Asentajamme ovat kokeneita remontoinnin kovan luokan ammattilaisia, joilla on työntekoon asenne kohdallaan.

Annamme remontille kokonaishinnan ja pitävän aikataulun
Annamme aina tarkan, pitävän hinnan sekä aikataulun remontille. Oletuksena kylpyhuoneremonttimme pitävät aina sisällään sekä putki- että sähkötyöt, ellei muuta ole sovittu. Tiedät siis tarkkaan, mitä remontista maksat.

Tarjoamme edullisen rahoituksen
Tarjoamme halutessanne rahoituksen koko kylpyhuoneremontille.

Teemme kirjalliset sopimukset
Teemme aina kirjalliset sopimukset ja käymme ne kanssanne läpi niin, ettei mikään jää epäselväksi. Emme lisäile pieniä pränttejä vaan teemme kaiken mahdollisimman läpi-näkyväksi ja reiluksi.

Hoidamme viestinnän ja ilmoitukset
Teemme tarvittavat viranomaisilmoitukset, jotta remontti sujuisi mahdollisimman vaivattomasti. Hoidamme viestinnän taloyhtiölle ja valvojalle puolestanne.

Saatte kotitalousvähennystodistuksen
Annamme kotitalousvähennystodistuksen työstämme ja neuvomme miten saatte jopa 50% vähennyksen remontin työn osuudesta.

Annamme 3 vuoden asennustakuun
Tiedämme tekevämme työmme kunnolla, joten uskallamme luvata rakennusalan yleisistä ehdoista poiketen työllemme kolmen vuoden asennustakuun joka kattaa kaikki asennusvirheistä johtuvat vauriot.

Vesieristeellämme 10 vuoden takuu
Käyttämämme laadukkaan vesieristeen materiaalitakuu on jopa 10 vuotta.

Annamme tyytyväisyystakuun
Laitamme loppulaskun remontista vasta kun remontti on hyväksytysti suoritettu loppuun.

Timo Taskinen ja Hilkka Heikkilä, Vaajakoski:

"Kylpyhuoneremontti oli vaivaton ja ylitti odotuksemme"

Vaajakoskella olevan rintamamiestalon sauna- ja kylpyhuonetilat rakennettiin vuonna 1987. Talon nykyiset asukkaat, Timo Taskinen ja Hilkka Heikkilä, olivat kutakuinkin tyytyväisiä kohtalaisessa kunnossa oleviin tiloihin. He päättivät kuitenkin päivittää niitä 18 vuoden asumisen jälkeen.

Aluksi ajatuksena oli uusia kodinhoitohuoneen huonokuntoiset kaapit. Tilan epäkäytännöllisyyden vuoksi suunnitelmat alkoivat suurentua, ja pian ne kattoivat myös saunan ja kylpyhuoneen.

”Aikomuksenamme oli jossain vaiheessa remontoida kylpyhuonetilat. Kun pienet korjaustoimenpiteet tulivat ajankohtaisiksi, ajattelimme, että on parempi uudistaa kerralla kaikki”, tutkimuksen kehittämispäällikkönä toimiva Timo kertoo.

Lue, kuinka remontti kokonaisuudessaan meni!

Arvostelut

Ilmekodit Oy
5.0
powered by Facebook
Satu Sillanpää
Satu Sillanpää
2022-02-23T07:18:22+0000
Meillä teetettiin uusi lattia keittiöön ja olohuoneeseen. Yhteydenpito oli sujuvaa. Työ valmistui reilusti etuajassa ja jälki oli erinomaista. Kommunikointi kaiken kaikkiaan oli helppoa. Puhuttiin samaa kieltä ja toiveet ymmärrettiin. Iso suositus... Ilmekodeille!read more
Mikko Luukas
Mikko Luukas
2021-12-08T16:39:26+0000
Kylppäri- ja saunaremontti sujui mutkattomasti. Palvelu oli hyvää ja kaikki kaikki hommat tehtiin sovitusti. Toiveitamme otettiin huomioon remontin eri vaiheissa. Saimme myös hyviä ideoita ja vaihtoehtoja miten eri vaiheita kannatti toteuttaa.... Tarjous oli selkeä. Työn eteneminen dokumentoitiin ja saimme lopuksi raportin remontin eri vaiheista, esim. vesieristykset selkeästi kuvattuna. Kyllä nyt kelpaa saunoa uudessa saunassa!read more
Sirta Soininen
Sirta Soininen
2021-11-21T08:33:47+0000
Nopeaa, luotettavaa ja laadukasta jälkeä (keittiön välitilan laatoitus)! Yhteydenpito oli helppoa ja jälki oli laadukasta. Hintakaan ei päätä huimannut. Voin lämpimästi suositella kaikille! 👍
Sirpa Yksjärvi
Sirpa Yksjärvi
2021-10-14T15:38:39+0000
Kylppäri- ja saunaremontti sujui aikataulussa ja ammattilaisen ottein. Asiointi oli helppoa ja sujuvaa koko prosessin ajan ja lopputulos toiveiden mukainen. Iso suositus siis ☺️
Pekka Aaltonen
Pekka Aaltonen
2020-11-24T11:21:28+0000
Todella ammattimaista tekemistä ja ystävällistä asiointia. Pitivät koko ajan ajan tasalla miten remontti eteni ja saimme kuvia etenemisestä. Sovimme kiinteän hinnan koko palvelusta, sisältäen kaikki palvelut (myös sähkö ja LVI). Erittäin helppo... remontti ja kustannukset sekä sovittu aikataulu pitivät. Vahva suositus tästä yrityksestä!read more
Jaana Kovala
Jaana Kovala
2019-07-12T11:59:54+0000
Meidän kylppäriremontti sujui loistavasti; aikataulut pitivät ja työ oli kaikin puolin laadukasta. Lopputulos oli parempi kuin osasimme odottaakaan. Suosittelemme Ilmekoteja!
Sari Ruuska
Sari Ruuska
2018-10-25T14:47:21+0000
Kylpyhuoneremontti ja kodinhoitohuoneen lattian laatoitus sujui sovitusti. Työnjälkeen olemme myös todella tyytyväisiä.
Virpi Saastamoinen
Virpi Saastamoinen
2018-03-15T05:34:58+0000
Saatiin aivan upea uusi kylpyhuone ja sauna! Remontti sujui ajallaan, tiedotus meidän ja tekijöiden välillä toimi hyvin ja ennenkaikkea jälki oli erinomaista!
Next Reviews

Kylpyhuoneremontin hinta

Kylpyhuoneremontin hinta määräytyy kylpyhuoneen koon, rakennusteknisten ratkaisuiden ja toiveidenne mukaan. Suunnittelemme jokaisen kylpyhuoneen yksilöllisesti toiveidenne ja budjettinne mukaan. Tarkan ja pitävän urakkahinnan saatte siis pyytämällä asiantuntijamme käymään – laskemme tarjouksen kylpyhuoneremontin toteutukselle veloituksetta!

Teemme kylpyhuoneen huoltotoimenpiteinä myös silinkonisaumojen vaihtoja. Lue lisää silikonisaumojen uudistamisesta täältä.

Joko aloitetaan?

Varaa maksuton suunnittelukäynti!

Pyydä remonttisuunnittelijamme ilmaiselle suunnittelukäynnille oheisella lomakkeella. Suunnittelijamme käy yhdessä kanssanne läpi remontin tarpeenne, ja suunnittelee toiveidesi, tarpeidesi ja budjettisi pohjalta tarkan remonttisuunnitelman, ja antaa pitävän tarjouksen aikataulusta ja hinnasta kylpyhuoneremonttisi toteutuksesta.

Kylpyhuoneremontti ideat ja vinkit, kylpyhuoneremontti materiaalit, saunan ideat, kylpyhuoneen materiaalimallit, kylpyhuoneen laattamallit, kylpyhuoneremontti Jyväskylä

Täytä lomake varataksesi suunnittelukäynnin

Käsittelemme viestinne luottamuksella, ja olemme teihin pikaisesti yhteydessä.

Lomakkeen lähettäminen on 100% turvallista eikä sido sinua mihinkään.