Varaa maksuton hyvän mielen remonttisuunnittelu!

Varaa maksuton remonttisuunnittelu, jossa kartoitamme yhdessä remonttinne tarpeen ja suunnittelemme siihen kanssanne sopivimmat toteutustavat sekä materiaalit. Annamme lopuksi selkeän tarjouksen remontin toteutuksesta!

Maksuttomalla remontin suunnittelukäynnillä kartoitamme yhdessä kanssanne asuntonne remontin tarpeen, suunnittelemme toiveidesi sekä budjettisi mukaan remontin tilaratkaisut, materiaalit sekä annamme selkeän tarjouksen remontin toteutuksesta – kuinka kotiunelmasi saataisiin tehtyä kerralla varmasti oikein sekä vallitsevien rakennusmääräysten mukaan.

Ole huoletta, remonttisuunnittelu ei sido sinua mihinkään. Toivomme toki pääsevämme toteuttamaan yhdessä suunnittelemamme remontin varmasti kerralla oikein, aikataulussa pysyen.


Voit varata suunnittelukäynnin myös soittamalla suoraan:

Niklas Puhakka

044 273 3991

   

Kari Ylioja
Kari Ylioja
30. Maaliskuu, 2022.
Vahvistettu
Uusittiin sauna ja kylpyhuone. Budgetti ja aikataulu pitivät hyvin ja suunnitelmien hienosäätö onnistui helposti projektin aikana.
Hennariikka Alhovuori
Hennariikka Alhovuori
30. Maaliskuu, 2022.
Vahvistettu
Olemme vuosien varrella tehneet useamman remontin Ilmekodin kanssa, sillä heidän kanssaan homma sujuu. 🙂 Heidän väki on tavoitettavissa ja tekeminen joustavaa. Mahdolliset aikataulumuutokset hyväksyttyihin ja infottiin hyvissä ajoin. Kaikin puolin ihan kympin suoritus! Suosittelen lämpimästi kaikille!
Elina Saari
Elina Saari
24. Maaliskuu, 2022.
Vahvistettu
Suuret kiitokset teille isosta työstä! Olihan siinä projektia, kun alun perin suunniteltu pelkkä kylppäri- ja saunaremppa laajeni koko asunnon kauttaaltaan kattavaksi remontiksi. Olemme todella tyytyväisiä; erittäin hyvää työtä olette kaikin puolin tehneet ja yhteydenpito on toiminut mutkattomasti! Teitä voi kyllä hyvällä omallatunnolla suositella muillekin remontoijille. Elina ja Henri
Sari Koivu
Sari Koivu
12. Tammikuu, 2022.
Vahvistettu
Teetimme ennen joulua sauna/kylpyhuoneremontin + lattiat myös kodinhoitohuoneeseen ja wc-tiloihin. Tarjouspyyntöön vastattiin nopeasti ja kartoituskäynnillä osattiin ottaa kaikki tarpeellinen huomioon. Työ tehtiin aikataulun mukaisesti ja jälki on erinomaista! Ei voi kuin suositella!
Katri Viikki
Katri Viikki
1. Marraskuu, 2021.
Vahvistettu
Tarjouspyyntöön vastattiin nopeasti ja asuntoni silikonisaumojen uusiminen tapahtui ammattitaidolla sekä sovitussa aikataulussa. Vahva suostua tälle yritykselle 😊👍
Tuija Kujanpää
Tuija Kujanpää
1. Marraskuu, 2021.
Vahvistettu
Hyvä palvelu ja yhteydenpito urakan alusta loppuun. Remontti valmistui hieman etuajassa. Jälki todella siistiä.
jari ruuska
jari ruuska
16. Syyskuu, 2021.
Vahvistettu
Ilmekotien myyntikäynti sujui hienosti, sillä arviossa pyrittiin todella ottamaan huomioon kaikki meidän tarpeet. Palvelu oli asiakaslähtöistä ja joustavaa myös varsinaisen remontin aikana. Halusimme tehdä osan remonttitöistä itse. Tämä onnistui mutkattomasti, ja se huomioitiin urakkahinnassa. Lisäksi remontti saatiin sovittua toivomallemme ajankohdalle: olimme osan ajasta kesälomareissulla ja pois jaloista. Kun olimme kotona, remonttia tehtiin meitä kunnioittaen: aamuisin ei häiritty metelillä, ja iltaisin kaikki jätettiin siistiin kuntoon. Yhteydenpito oli toimivaa ja meidät pidettiin ajan tasalla kaikissa remontin vaiheissa. Ilmekotien hinta-laatusuhde vaikutti ylivertaiselta jo tarjousvaiheessa. Prosessin edetessä se kuitenkin vain parani, kun viimeisetkin pilkunviilaukset laitettiin meidän haluamalle tolalle. Kaiken kaikkiaan Ilmekodit hoiti remontin parhaalla mahdollisella tavalla. Päällimmäisenä mieleen jäikin koko remonttiporukan ammattimaisuus ja luotettavuus. Vielä useamman vuoden jälkeenkin olemme tyytyväisiä lopputulokseen ja työn laatuun. Erittäin vahva suositus tälle !!!
Petra Sievinen (petrasi)
Petra Sievinen (petrasi)
12. Syyskuu, 2021.
Vahvistettu
Ilmekodit päivittivät meidän saunan ja kylpyhuone-/kodinhoitotilan tälle vuosikymmenelle. Yhteydenpito oli sujuvaa ja erittäin ystävällistä. Kun keskustelimme eri vaihtoehdoista, tuntui koko ajan, että tekijät olivat meidän puolella, eivätkä he yrittäneetkään myydä enemmän ja kasvattaa budjettia, vaikka olisivatkin sen helposti voineet tehdä, kun meillä ei ollut kokemusta vastaavista remonteista. Olemme erittäin tyytyväisiä Niklaksen ja muiden työhön, ja voimme lämpimästi suositella heitä muillekin.
Tiina Kantala
Tiina Kantala
9. Syyskuu, 2021.
Vahvistettu
Ilmekodit Oy teki meille -82 valmistuneeseen rivitalon saunaan ja kylpyhuoneeseen perusteellisen remontin. Sovittuhinta sisälsi sähkö- ja putkityöt 👍.Yhteydenpito sujui hyvin ja kaikkiin kysymyksiini sain ystävällisen vastauksen. Työnjälki erinomaista. Voin suositella tätä porukkaa remontintekoon.
Ari Kauppinen
Ari Kauppinen
9. Syyskuu, 2021.
Vahvistettu
Suosittelemme Ilmekoti Oy:tä kylpyhuone / sauna remontin tekijäksi! Kylpyhuone ja sauna on tärkeä osa asumisviihtyvyyttä. Kylpyhuoneen- ja saunanremontti on myös tärkeä investointi, jotta asunnon arvo säilyy. Kyselimme rakennusalan ammattilaisilta ketä suosittelevat kylpyhuone- ja saunaremontin tekijäksi. Useampi henkilö suositteli Ilmekodit Oy:tä. Ilmekodit Oy toteutti kaikki asiat ammattitaidolla, myös taloyhtiön lupa-asiat ja huolehtivat taloyhtiön asettaman tarkastajan käynnit oikea-aikaisesti. Olemme erittäin tyytyväisiä Ilmekodit Oy:n ammattitaitoon ja hyvään palveluun! Sirpa ja Ari Kauppinen, Ainolanranta Jyväskylä.

Varaa maksuton remonttisuunnittelu

Varaa maksuton remontin suunnittelukäynti, täyttämällä tietosi alla olevaan lomakkeeseen. Otamme teihin mahdollisimman nopeasti yhteyttä, ja sovimme aikataulusta milloin voimme tulla käymään.

Lomakkeen lähettäminen on 100% turvallista emmekä luovuta tietojasi kolmansille osapuolille.