Kylpyhuoneremontti tulossa? Hyödynnä kampanjaetumme!

Unohdimme laittaa seinälaatoille hinta­lapun!

Tehdään tästä siis syyskampanja – päätimme antaa kylpyhuoneen seinälaatat kaupan päälle kylpyhuoneremontin syyskuun loppuun mennessä varanneille. Hyödynnä tilaisuus ja varaa heti!


Syyskampanja on tältä erää ohi, mutta voimme antaa henkilökohtaisen tarjouksen!

Kirjoita yhteystietosi sekä lisätietoa remontin tarpeestasi – otamme teihin tarvittaessa yhteyttä tarkennusten kysymiseksi. Tarjouspyyntö ei sido sinua mihinkään.

Ole huoletta, tarjouksen pyytäminen ei sido sinua mihinkään. Käsittelemme tietojasi huolella, emmekä luovuta niitä ulkopuolisille. Rekisteriseloste.

Suunnittelemme remonttinne maksutta ja laskemme teille pitävän tarjouksen toteutuksesta

Jätä meille yhteydenotto oheisella lomakkeella, niin suunnitellaan yhdessä sujuvampi kylpyhuoneremontti.

Suunnittelemme toiveidesi sekä budjettisi pohjalta remontin tilaratkaisut, materiaalit sekä annamme tarjouksen toteutuksesta joka pitää sisällään kaiken putki- ja sähkötyöt mukaan lukien.

Jätä yhteydenotto meille oheisella lomakkeella tai soita suoraan 020 730 7710.

Tavoitteena aidosti vaivaton kokemus kodin vaativimmasta remontista

Kylpyhuone on kovalla kosteusrasituksella oleva märkätila, joten sitä uudistaessa on otettava huomioon nykyaikaisten vedeneristeiden lisäksi rakennusmääräykset, jotka asettavat reunaehdot kylpyhuoneen uudistamiselle.

Kylpyhuoneremontti on kokonaisuudessaan yksi kodin suurimpia remontteja, mutta ammattilaistemme avustuksella projekti voi silti olla sujuvaa ja kokemus remontista miellyttävä.

Olemme erikoistuneet juuri sauna- & kylpyhuoneremontteihin ja kehitelleet toimintatapamme niin, että remontista saadaan, lopputuloksesta tinkimättä, sujuva ja asiakkaan kannalta aidosti vaivaton.

Autamme jo suunnitteluvaiheessa saamaan remontin ratkaisut varmasti käytännöllisiksi, viihtyisiksi ja pitkäikäisiksi.

Lue meistä lisää

Ilmekodit Oy
5.0
powered by Facebook
Hannu Karhu
Hannu Karhu
2022-09-10T18:34:41+0000
Kahteen eri asuntoon tilattu Ilmekodeilta sauna-, kylpyhuone- ja kodinhoitohuoneremontit. Joustavaa, ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua ja työnjälki ja -laatu on ollut ensiluokkaista!Selkeät tarjoukset aina saatu ja meidän toivomukset ja... mahdolliset remontin aikaiset nopeatkin mielenmuutokset esimerkiksi käytettäviin materiaaleihin onnistuneet sujuvasti ja alkuperäisissä aikatauluissa pysyen.Meillä rempat pian jatkuu ja mukava tunne, kun ei tarvitse kahta kertaa miettiä, että keneltä toteutus tilataan.read more
Satu Sillanpää
Satu Sillanpää
2022-02-23T07:18:22+0000
Meillä teetettiin uusi lattia keittiöön ja olohuoneeseen. Yhteydenpito oli sujuvaa. Työ valmistui reilusti etuajassa ja jälki oli erinomaista. Kommunikointi kaiken kaikkiaan oli helppoa. Puhuttiin samaa kieltä ja toiveet ymmärrettiin. Iso suositus... Ilmekodeille!read more
Mikko Luukas
Mikko Luukas
2021-12-08T16:39:26+0000
Kylppäri- ja saunaremontti sujui mutkattomasti. Palvelu oli hyvää ja kaikki kaikki hommat tehtiin sovitusti. Toiveitamme otettiin huomioon remontin eri vaiheissa. Saimme myös hyviä ideoita ja vaihtoehtoja miten eri vaiheita kannatti toteuttaa.... Tarjous oli selkeä. Työn eteneminen dokumentoitiin ja saimme lopuksi raportin remontin eri vaiheista, esim. vesieristykset selkeästi kuvattuna. Kyllä nyt kelpaa saunoa uudessa saunassa!read more
Sirta Soininen
Sirta Soininen
2021-11-21T08:33:47+0000
Nopeaa, luotettavaa ja laadukasta jälkeä (keittiön välitilan laatoitus)! Yhteydenpito oli helppoa ja jälki oli laadukasta. Hintakaan ei päätä huimannut. Voin lämpimästi suositella kaikille! 👍
Sirpa Yksjärvi
Sirpa Yksjärvi
2021-10-14T15:38:39+0000
Kylppäri- ja saunaremontti sujui aikataulussa ja ammattilaisen ottein. Asiointi oli helppoa ja sujuvaa koko prosessin ajan ja lopputulos toiveiden mukainen. Iso suositus siis ☺️
Pekka Aaltonen
Pekka Aaltonen
2020-11-24T11:21:28+0000
Todella ammattimaista tekemistä ja ystävällistä asiointia. Pitivät koko ajan ajan tasalla miten remontti eteni ja saimme kuvia etenemisestä. Sovimme kiinteän hinnan koko palvelusta, sisältäen kaikki palvelut (myös sähkö ja LVI). Erittäin helppo... remontti ja kustannukset sekä sovittu aikataulu pitivät. Vahva suositus tästä yrityksestä!read more
Jaana Kovala
Jaana Kovala
2019-07-12T11:59:54+0000
Meidän kylppäriremontti sujui loistavasti; aikataulut pitivät ja työ oli kaikin puolin laadukasta. Lopputulos oli parempi kuin osasimme odottaakaan. Suosittelemme Ilmekoteja!
Sari Ruuska
Sari Ruuska
2018-10-25T14:47:21+0000
Kylpyhuoneremontti ja kodinhoitohuoneen lattian laatoitus sujui sovitusti. Työnjälkeen olemme myös todella tyytyväisiä.
Virpi Saastamoinen
Virpi Saastamoinen
2018-03-15T05:34:58+0000
Saatiin aivan upea uusi kylpyhuone ja sauna! Remontti sujui ajallaan, tiedotus meidän ja tekijöiden välillä toimi hyvin ja ennenkaikkea jälki oli erinomaista!
Next Reviews

Kampanjan ehdot: Kampanja on voimassa 30.8.–30.9.2022 pyydettyihin tarjouksiin kampanjasta mainittaessa. Etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tarjouksiin. Etu voidaan antaa vain yli 9 900 euron arvoisiin kylpyhuoneremontteihin. Hyvitämme tarjouksella kylpyhuoneen seinälaatat aina 600 € arvoon saakka.