Kylpyhuoneen silikonien vaihto

Kylpyhuone- ja saunaremontteihin keskittyneenä yrityksenä hoidamme kylpyhuoneen silikonisaumojen vaihdot varmasti ja ripeästi Keski-Suomen alueella.

Laita meille viestiä suoraan Whatsappilla, niin kysymme tarvittavat lisäkysymykset ja annamme tarjouksen!

Kysy hinta kylpyhuoneen silikonien vaihdosta

Pyydä meiltä tarjous kylpyhuoneen silikonien vaihdosta täyttämällä alla oleva lomake tai soittamalla meille suoraan numeroon 020 730 7710.

Ole huoletta, tarjouksen pyytäminen ei sido sinua mihinkään. Käsittelemme tietojasi huolella, emmekä luovuta niitä ulkopuolisille. Rekisteriseloste.

Miksi silikonisaumat tulisi uusia?

Silikonia käytetään kylpyhuoneessa viimeistelemään saumoja, jotka vaativat sauma-aineelta elastisuutta ja hyvää vedeneristyskykyä. Silikonia käytetään siis mm. lattian ja seinälaatan rajassa sekä kalusteiden sekä läpivientien ympärillä.

Kylpyhuoneessa käytettävässä saniteettisilikonissa on homeenestoaineita, jotta se kestäisi kylpyhuoneen suuren kosteusrasituksen. Ajan kuluessa kylpyhuoneen silikonisaumat kuivuvat ja homeenestoaineiden vaikutus vähenee.

Kuivuessaan silikonisauma menettää myös vesitiiviyttään, jolloin se päästää enemmän vettä laatan ja vesieristeen väliin altistaen kylpyhuoneen suuremmalle kosteusrasitukselle.

Suurempi kosteusrasitus vedeneristeen ja laatan välillä kuluttaa laatan kiinnipitävää saneerauslaastia, jonka seurauksena voi syntyä lattiasta osittain irti olevia kopolaattoja.

Silikonisaumojen uusiminen kylpyhuoneen huollon yhteydessä

Kylpyhuoneen silikonisaumat voidaan vaihtaa myös muun kylpyhuoneen huollon, mm. kylpyhuoneen huoltoa helpottavan nanopinnoituksen yhteydessä.

Nanopinnoitus soveltuu myös vanhoille kylpyhuoneille Nanopinnoitus & tehopuhdistus -palvelumme kanssa.

Kuinka usein silikonisaumat tulisi uusia?

Paraskaan silikoni ei kestä ikuisesti joten silikonisaumat tulisikin uudistaa noin 5–10 vuoden välein.

Silikonisauman kestävyyteen vaikuttavat sekä käytetyn silikonin laatu, että se, kuinka silikoni on alunperin asennettu. Myös kylpyhuoneen käyttö vaikuttaa luonnollisesti kylpyhuoneen silikonisaumojen kestävyyteen.

Ilmekodit Oy
5.0
powered by Facebook
Hannu Karhu
Hannu Karhu
2022-09-10T18:34:41+0000
Kahteen eri asuntoon tilattu Ilmekodeilta sauna-, kylpyhuone- ja kodinhoitohuoneremontit. Joustavaa, ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua ja työnjälki ja -laatu on ollut ensiluokkaista!Selkeät tarjoukset aina saatu ja meidän toivomukset ja... mahdolliset remontin aikaiset nopeatkin mielenmuutokset esimerkiksi käytettäviin materiaaleihin onnistuneet sujuvasti ja alkuperäisissä aikatauluissa pysyen.Meillä rempat pian jatkuu ja mukava tunne, kun ei tarvitse kahta kertaa miettiä, että keneltä toteutus tilataan.read more
Satu Sillanpää
Satu Sillanpää
2022-02-23T07:18:22+0000
Meillä teetettiin uusi lattia keittiöön ja olohuoneeseen. Yhteydenpito oli sujuvaa. Työ valmistui reilusti etuajassa ja jälki oli erinomaista. Kommunikointi kaiken kaikkiaan oli helppoa. Puhuttiin samaa kieltä ja toiveet ymmärrettiin. Iso suositus... Ilmekodeille!read more
Mikko Luukas
Mikko Luukas
2021-12-08T16:39:26+0000
Kylppäri- ja saunaremontti sujui mutkattomasti. Palvelu oli hyvää ja kaikki kaikki hommat tehtiin sovitusti. Toiveitamme otettiin huomioon remontin eri vaiheissa. Saimme myös hyviä ideoita ja vaihtoehtoja miten eri vaiheita kannatti toteuttaa.... Tarjous oli selkeä. Työn eteneminen dokumentoitiin ja saimme lopuksi raportin remontin eri vaiheista, esim. vesieristykset selkeästi kuvattuna. Kyllä nyt kelpaa saunoa uudessa saunassa!read more
Sirta Soininen
Sirta Soininen
2021-11-21T08:33:47+0000
Nopeaa, luotettavaa ja laadukasta jälkeä (keittiön välitilan laatoitus)! Yhteydenpito oli helppoa ja jälki oli laadukasta. Hintakaan ei päätä huimannut. Voin lämpimästi suositella kaikille! 👍
Sirpa Yksjärvi
Sirpa Yksjärvi
2021-10-14T15:38:39+0000
Kylppäri- ja saunaremontti sujui aikataulussa ja ammattilaisen ottein. Asiointi oli helppoa ja sujuvaa koko prosessin ajan ja lopputulos toiveiden mukainen. Iso suositus siis ☺️
Pekka Aaltonen
Pekka Aaltonen
2020-11-24T11:21:28+0000
Todella ammattimaista tekemistä ja ystävällistä asiointia. Pitivät koko ajan ajan tasalla miten remontti eteni ja saimme kuvia etenemisestä. Sovimme kiinteän hinnan koko palvelusta, sisältäen kaikki palvelut (myös sähkö ja LVI). Erittäin helppo... remontti ja kustannukset sekä sovittu aikataulu pitivät. Vahva suositus tästä yrityksestä!read more
Jaana Kovala
Jaana Kovala
2019-07-12T11:59:54+0000
Meidän kylppäriremontti sujui loistavasti; aikataulut pitivät ja työ oli kaikin puolin laadukasta. Lopputulos oli parempi kuin osasimme odottaakaan. Suosittelemme Ilmekoteja!
Sari Ruuska
Sari Ruuska
2018-10-25T14:47:21+0000
Kylpyhuoneremontti ja kodinhoitohuoneen lattian laatoitus sujui sovitusti. Työnjälkeen olemme myös todella tyytyväisiä.
Virpi Saastamoinen
Virpi Saastamoinen
2018-03-15T05:34:58+0000
Saatiin aivan upea uusi kylpyhuone ja sauna! Remontti sujui ajallaan, tiedotus meidän ja tekijöiden välillä toimi hyvin ja ennenkaikkea jälki oli erinomaista!
Next Reviews