Kylpyhuoneen silikonien vaihto

Kylpyhuone- ja saunaremontteihin keskittyneenä yrityksenä hoidamme kylpyhuoneen silikonisaumojen vaihdot varmasti ja ripeästi Keski-Suomen alueella.

UUTTA! Laita meille viestiä suoraan Whatsappilla, niin kysymme tarvittavat lisäkysymykset ja annamme tarjouksen!

Kysy hinta kylpyhuoneen silikonien vaihdosta

Pyydä meiltä tarjous kylpyhuoneen silikonien vaihdosta täyttämällä alla oleva lomake tai soittamalla meille suoraan numeroon 020 730 7710.

Ole huoletta, tarjouksen pyytäminen ei sido sinua mihinkään. Käsittelemme tietojasi huolella, emmekä luovuta niitä ulkopuolisille. Rekisteriseloste.

Miksi silikonisaumat tulisi uusia?

Silikonia käytetään kylpyhuoneessa viimeistelemään saumoja, jotka vaativat sauma-aineelta elastisuutta ja hyvää vedeneristyskykyä. Silikonia käytetään siis mm. lattian ja seinälaatan rajassa sekä kalusteiden sekä läpivientien ympärillä.

Kylpyhuoneessa käytettävässä saniteettisilikonissa on homeenestoaineita, jotta se kestäisi kylpyhuoneen suuren kosteusrasituksen. Ajan kuluessa kylpyhuoneen silikonisaumat kuivuvat ja homeenestoaineiden vaikutus vähenee.

Kuivuessaan silikonisauma menettää myös vesitiiviyttään, jolloin se päästää enemmän vettä laatan ja vesieristeen väliin altistaen kylpyhuoneen suuremmalle kosteusrasitukselle.

Suurempi kosteusrasitus vedeneristeen ja laatan välillä kuluttaa laatan kiinnipitävää saneerauslaastia, jonka seurauksena voi syntyä lattiasta osittain irti olevia kopolaattoja.

Kuinka usein silikonisaumat tulisi uusia?

Paraskaan silikoni ei kestä ikuisesti joten silikonisaumat tulisikin uudistaa noin 5–10 vuoden välein.

Silikonisauman kestävyyteen vaikuttavat sekä käytetyn silikonin laatu, että se, kuinka silikoni on alunperin asennettu. Myös kylpyhuoneen käyttö vaikuttaa luonnollisesti kylpyhuoneen silikonisaumojen kestävyyteen.

Ilmekodit Oy
5.0
powered by Facebook
Pekka Aaltonen
Pekka Aaltonen
2020-11-24T11:21:28+0000
Todella ammattimaista tekemistä ja ystävällistä asiointia. Pitivät koko ajan ajan tasalla miten remontti eteni ja saimme kuvia etenemisestä. Sovimme kiinteän hinnan koko palvelusta, sisältäen kaikki palvelut (myös sähkö ja LVI). Erittäin helppo... remontti ja kustannukset sekä sovittu aikataulu pitivät. Vahva suositus tästä yrityksestä!read more
Jaana Kovala
Jaana Kovala
2019-07-12T11:59:54+0000
Meidän kylppäriremontti sujui loistavasti; aikataulut pitivät ja työ oli kaikin puolin laadukasta. Lopputulos oli parempi kuin osasimme odottaakaan. Suosittelemme Ilmekoteja!
Sari Ruuska
Sari Ruuska
2018-10-25T14:47:21+0000
Kylpyhuoneremontti ja kodinhoitohuoneen lattian laatoitus sujui sovitusti. Työnjälkeen olemme myös todella tyytyväisiä.
Virpi Saastamoinen
Virpi Saastamoinen
2018-03-15T05:34:58+0000
Saatiin aivan upea uusi kylpyhuone ja sauna! Remontti sujui ajallaan, tiedotus meidän ja tekijöiden välillä toimi hyvin ja ennenkaikkea jälki oli erinomaista!