Kylpyhuoneen silikonien vaihto

Kylpyhuone- ja saunaremontteihin keskittyneenä yrityksenä hoidamme kylpyhuoneen silikonisaumojen vaihdot varmasti ja ripeästi Jyväskylän ja Tampereen alueella.

Kysy hinta kylpyhuoneen silikonien vaihdosta

Pyydä meiltä tarjous kylpyhuoneen silikonien vaihdosta täyttämällä alla oleva lomake tai soittamalla meille suoraan numeroon 020 730 7710.

"*" näyttää pakolliset kentät

Osoite
Hyväksynnät*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

 

Miksi silikonisaumat tulisi uusia?

Silikonia käytetään kylpyhuoneessa viimeistelemään saumoja, jotka vaativat sauma-aineelta elastisuutta ja hyvää vedeneristyskykyä. Silikonia käytetään siis mm. lattian ja seinälaatan rajassa sekä kalusteiden sekä läpivientien ympärillä.

Kylpyhuoneessa käytettävässä saniteettisilikonissa on homeenestoaineita, jotta se kestäisi kylpyhuoneen suuren kosteusrasituksen. Ajan kuluessa kylpyhuoneen silikonisaumat kuivuvat ja homeenestoaineiden vaikutus vähenee.

Kuivuessaan silikonisauma menettää myös vesitiiviyttään, jolloin se päästää enemmän vettä laatan ja vesieristeen väliin altistaen kylpyhuoneen suuremmalle kosteusrasitukselle.

Suurempi kosteusrasitus vedeneristeen ja laatan välillä kuluttaa laatan kiinnipitävää saneerauslaastia, jonka seurauksena voi syntyä lattiasta osittain irti olevia kopolaattoja.

Silikonisaumojen uusiminen kylpyhuoneen huollon yhteydessä

Kylpyhuoneen silikonisaumat voidaan vaihtaa myös muun kylpyhuoneen huollon, mm. kylpyhuoneen huoltoa helpottavan nanopinnoituksen yhteydessä.

Nanopinnoitus soveltuu myös vanhoille kylpyhuoneille Nanopinnoitus & tehopuhdistus -palvelumme kanssa.

Kuinka usein silikonisaumat tulisi uusia?

Paraskaan silikoni ei kestä ikuisesti joten silikonisaumat tulisikin uudistaa noin 5–10 vuoden välein.

Silikonisauman kestävyyteen vaikuttavat sekä käytetyn silikonin laatu, että se, kuinka silikoni on alunperin asennettu. Myös kylpyhuoneen käyttö vaikuttaa luonnollisesti kylpyhuoneen silikonisaumojen kestävyyteen.

Laita meille viestiä suoraan Whatsappilla, niin kysymme tarvittavat lisäkysymykset ja annamme tarjouksen!