Hyödynnä kampanjaetu

Aika varata hetki kylpyhuone­remontin miettimiseen

No niin – nyt hetkiseksi ajatus kylpyhuoneeseen. Onko se remonttia vailla?

Jotta saamme kylpyhuoneremonttia suunnitelevaa aktivoitua talviunilta, tarjoamme kylpyhuoneen laatat kaupan päälle remontin huhtikuun loppuun mennessä varanneille.

Saammeko suunnitella teille kylpyhuoneen remontin ja laskea sen toteutuksesta tarjouksen?


Suunnittelemme remonttinne maksutta ja laskemme teille pitävän tarjouksen toteutuksesta

Jätä meille yhteydenotto oheisella lomakkeella, niin suunnitellaan yhdessä sujuvampi kylpyhuoneremontti.

Suunnittelemme toiveidesi sekä budjettisi pohjalta remontin tilaratkaisut, materiaalit sekä annamme tarjouksen toteutuksesta joka pitää sisällään kaiken putki- ja sähkötyöt mukaan lukien.

Jätä yhteydenotto meille oheisella lomakkeella tai soita suoraan 020 730 7710.

Varaa maksuton suunnittelu tästä!

Kirjoita yhteystietosi sekä lisätietoa remontin tarpeestasi – otamme teihin tarvittaessa yhteyttä tarkennusten kysymiseksi. Tarjouspyyntö ei sido sinua mihinkään.

Ole huoletta, tarjouksen pyytäminen ei sido sinua mihinkään. Käsittelemme tietojasi huolella, emmekä luovuta niitä ulkopuolisille. Rekisteriseloste.

Tavoitteena aidosti vaivaton kokemus kodin vaativimmasta remontista

Kylpyhuone on kovalla kosteusrasituksella oleva märkätila, joten sitä uudistaessa on otettava huomioon nykyaikaisten vedeneristeiden lisäksi rakennusmääräykset, jotka asettavat reunaehdot kylpyhuoneen uudistamiselle.

Kylpyhuoneremontti on kokonaisuudessaan yksi kodin suurimpia remontteja, mutta ammattilaistemme avustuksella projekti voi silti olla sujuvaa ja kokemus remontista miellyttävä.

Olemme erikoistuneet juuri sauna- & kylpyhuoneremontteihin ja kehitelleet toimintatapamme niin, että remontista saadaan, lopputuloksesta tinkimättä, sujuva ja asiakkaan kannalta aidosti vaivaton.

Autamme jo suunnitteluvaiheessa saamaan remontin ratkaisut varmasti käytännöllisiksi, viihtyisiksi ja pitkäikäisiksi.

Lue meistä lisää

Kampanjan ehdot: Kampanja on voimassa 17.3.–30.4.2023 aikana pyydettyihin tarjouksiin kampanjasta mainittaessa.

Etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tarjouksiin. Etu voidaan antaa vain yli 9 900 euron arvoisiin kylpyhuoneremontteihin. Hyvitämme tarjouksella kylpyhuoneen laatat aina 750 € arvoon saakka.