Hyödynnä tilaisuus:

Unohdimme laittaa seinälaatoille hinta­lapun!

Tehdään tästä siis kampanja – päätimme antaa kylpyhuoneen seinälaatat kaupan päälle remontin kesäkuussa varanneille. Hyödynnä tilaisuus ja varaa heti!

Kampanja voimassa 30.6.2020 saakka. Hyvitämme seinälaatat aina 500 € saakka.

Hyödynnä etu – pyydä tarjous kylpyhuone­remontista heti!

Pyydä meidät suunnittelemaan remonttia kanssanne ja antamaan tarjous toteutuksesta täyttämällä alla oleva lomake.

KAMPANJA PÄÄTTYNYT – Pyydä meiltä oma, henkilökohtainen tarjous kylpyhuoneremontista soittamalla tai klikkaamalla tästä.

Ole huoletta, tarjouksen pyytäminen ei sido sinua mihinkään. Käsittelemme tietojasi huolella, emmekä luovuta niitä ulkopuolisille. Rekisteriseloste.

Suunnittelemme remonttinne maksutta ja laskemme teille pitävän tarjouksen toteutuksesta

Jätä meille yhteydenotto oheisella lomakkeella, niin suunnitellaan yhdessä sujuvampi kylpyhuoneremontti.

Suunnittelemme toiveidesi sekä budjettisi pohjalta remontin tilaratkaisut, materiaalit sekä annamme tarjouksen toteutuksesta joka pitää sisällään kaiken putki- ja sähkötyöt mukaan lukien.

Voimme halutessanne toteuttaa kylpyhuoneremontin suunnittelun myös etäyhteydellä videopuhelun tai tietokoneen välityksellä. Jätä tarjouspyyntö ja kysy lisää!

Jätä yhteydenotto meille oheisella lomakkeella tai soita suoraan 020 730 7710.

Kampanjan ehdot: Kampanja on voimassa 1.6.–30.6.2020 pyydettyihin tarjouksiin kampanjasta mainittaessa. Etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tarjouksiin. Etu voidaan antaa vain yli 8 900 euron arvoisiin kylpyhuoneremontteihin. Hyvitämme tarjouksella kylpyhuoneen seinälaatat aina 500 € arvoon saakka.