25% laajennettu kotitalous­vähennys kylpyhuone­remonttiin

Oletko jo hyödyntänyt kuluvan vuoden kotitalousvähennyksen?

Kotitalousvähennyksellä voitte saada kylpyhuoneremontin työn osuudesta jopa 2400 € / hlö takaisin – mikäli tämä kuulostaa hyvältä, niin nyt hereille, sillä kehittelimme tästä vielä oman versiomme: annamme kampanja-ajan 25% lisävähennyksen kotitalousvähennykseen kampanja-aikana varatuista kylpyhuoneremonteista!

Kampanja voimassa 11.11.2018 saakka.

Säästä talven kylpyhuoneremontissa

Saisimmeko suunnitella kylpyhuoneenne? Suunnittelemme kylpyhuoneremontin maksutta ja annamme pitävät aikataulut sekä tarjouksen.

Jätä yhteydenotto meille oheisella lomakkeella tai soita suoraan 020 730 7710. Suunnittelemme toiveiden sekä budjetin pohjalta remontin tilaratkaisut, materiaalit sekä annamme Avaimet käteen -tarjouksen toteutuksesta.

Jätä yhteydenotto ja hyödynnä kampanja

Lähetä meille yhteydenotto alla olevalla lomakkeella ja varmista etusi – olemme teihin yhteydessä ja sovimme ajan maksuttomalle kartoituskäynnille!

Kampanja päättynyt, mutta ei hätää – kysy meiltä juuri sinulle räätälöity tarjous! Laita tarjouspyyntö, soita 020 730 7710 tai keskustele kanssamme chatissa. 🙂

Ole huoletta, tarjouksen pyytäminen ei sido sinua mihinkään. Käsittelemme tietojasi huolella, emmekä luovuta niitä ulkopuolisille. Rekisteriseloste.

Kampanjan ehdot: Ilmekodit Oy:n tarjoama laajennettu kotitalousvähennys voidaan saada vaikka kotitalousvähennys olisi muilta osin täytetty kuluneelle vuodelle. Kampanjan enimmäismäärä on yhden henkilön enimmäismääräinen kotitalousvähennys kerrottuna laajennuksella (1,25 x 2400 euroa) eli 600 euroa. Etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin eikä alle 9900 euron kauppasummaan.