Jouluksi uuteen saunaan!

Nyt myynnissä erittäin rajoitettu erä saunaremontteja 15 % alennettuun hintaan Jouluksi toteutettuna – vain nopeimmille!

Kampanja voimassa 14.12.2018 saakka.

Toimithan nopeasti, sillä remonttiaikoija ennen Joulua on tarjolla hyvin rajoitettu määrä – nopeimmille Joulusauna uudessa saunassa!

Jätä yhteydenotto meille oheisella lomakkeella tai soita suoraan 020 730 7710. Suunnittelemme toiveiden sekä budjetin pohjalta unelmienne saunan sekä annamme Avaimet käteen -tarjouksen toteutuksesta.

Jätä yhteydenotto ja varaa itsellesi uudistettu joulusauna!

Ole nopea ja lähetä meille yhteydenotto alla olevalla lomakkeella varmistaaksesi joulukampanjan -15% alennuksen – olemme teihin yhteydessä ja sovimme ajan saunan suunnittelukäynnille!

Ole huoletta, tarjouksen pyytäminen ei sido sinua mihinkään. Käsittelemme tietojasi huolella, emmekä luovuta niitä ulkopuolisille. Rekisteriseloste.

Kampanjan ehdot: Kampanja on voimassa rajoitetun ajan. Etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin eikä alle 5 000 euron kauppasummaan. Toteutamme halutessanne myöhemmin talven aikana myös täydellisen kylpytilojen uudistamisen – pyydä tarjous hyvän mielen kylpyhuoneremontista!